FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL CS U Craiova a realizat primul transfer al iernii! Oltenii au adus un jucător dorit cu insistență de Gigi Becali

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 18:30

CS U Craiova, echipă cu pretenții la titlu în Liga 1, a realizat primul transfer al iernii, reușind să se înțeleagă cu Ovidiu Bic, 23 de ani, mijlocașul central al lui Gaz Metan Mediaș.

Bic a semnat un contract valabil pentru următorii patru ani și jumătate. Oltenii au plătit 200.000 de euro pentru achiziționarea mijlocașului pe care l-au dorit insistent încă din vară.

"Proaspătul transfer este unul dintre fotbaliștii pe care Știința a insistat să-i achiziționeze încă de astă-vară, urmărit toată prima parte a sezonului în curs. Bine ai venit, Ovidiu, și cât mai multe performanțe în familia Universității!", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al lui CS U. 

Craiovenii s-au luptat pentru semnătura lui Bic cu FCSB, Gigi Becali declarând că în urmă cu câteva luni că și-ar dori să-l aducă pe Bic la echipa lui Dică. 

În actualul sezon, Bic a evoluat în 21 de partide pentru Gaz Metan, reușind o pasă de gol.

Bic a jucat de-a lungul carierei pentru Liberty Salonta, FC Bihor, Olimpia Satu Mare și Gaz Metan Mediaș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  06 Ianuarie 2018, 09:40

Unii "gazetari"au ceva la creier! Chiar pe toți jucătorii îi vrea Becali! O să aibă un lot de câteva sute de jucători după acești "eminenți"ziariști care emit atâtea minciuni.

pedro_nr1
pedro_nr1  •  05 Ianuarie 2018, 21:43
Postat de haideusicfr pe 05 Ianuarie 2018, 21:41

Domnilor redactori GSP,faceti o lista cu jucatorii Ligii 1 pe care nu-i doreste Becali.Ar fi mai scurta.

exact ca si mintea ta :)

prazburg1948
prazburg1948  •  05 Ianuarie 2018, 21:42

Inca ceva, uitati-va cum la Craiova au fost adusi jucatori liberi de contract sau ieftini, nu zic sa-s vedete, dar Ciobandante tot face oferte ptr ei. Va aduceti aminte de Mititelu? Ala i-a cumparat pe fratii Costea cu 50.000 euro la pachet, acum sunt epave, dar au fost oferte de 5mil pe Florin iar El Ciobandante l-a luat pe Nila cu peste 1mil.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează