FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo și-a prezentat ultimul transfer

Edgar Ye, noua achiziție a lui Dinamo
Edgar Ye, noua achiziție a lui Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 13:06 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 15:51

Dinamo a anunțat duminică, pe pagina sa de Facebook, achiziționarea fundașului central Edgar Miguel Ie. Acesta vine liber de contract, de la Bașakșehir.

Dinamo se întărește și în defensivă. Duminică, în ziua meciului cu Oțelul Galați, „câinii” au anunțat achiziționarea fundașului central Edgar Miguel Ie.

Horațiu Moldovan, amenințat de fostul său impresar: „Să-și respecte înțelegerile, sunt banii mei! Mai are o săptămână”
ATLETICO
Horațiu Moldovan, amenințat de fostul său impresar: „Să-și respecte înțelegerile, sunt banii mei! Mai are o săptămână”

Dinamo l-a prezentat pe Edgar Ie

„Bine ai venit, Edgar Miguel Ié! Liber din 30 ianuarie, după încheierea raporturilor contractuale cu turcii de la Bașakșehir, fundașul central Edgar Miguel Ié este de astăzi noul jucător al echipei noastre.

29 de ani, născut în Bissau, Edgar Miguel Ié are dublă cetățenie, Guineea-Bissau și Portugalia. A fost în lotul reprezentativei Guineea-Bissau la Cupa Africii, începută luna trecută, fiind integralist în meciul cu Nigeria, 0-1, pe 22 ianuarie.

Format în Portugalia, la Școala de Fotbal a lui Sporting Lisabona, Edgar Miguel Ié a fost transferat la 18 ani de Barcelona. A jucat un meci pentru prima echipă (Huesca vs Barcelona 0-4 în Cupa Spaniei) și 48 pentru Barcelona B, fiind împrumutat apoi la Villarreal B.

Cariera lui Edgar Miguel Ié cuprinde, în continuare, nume importante ale fotbalului european, Belenenses (Portugalia), Lille și Nantes (Franța), Trabzonspor și Bașakșehir (Turcia), selecții la toate loturile naționale ale Portugaliei, sub comanda lui Fernando Santos sau Rui Jorge, meciuri în Europa League și Conference League”
Comunicat Dinamo

Edgar Ie, 29 de ani, a sosit sâmbătă noapte în Capitală! Este ultimul transfer al bucureștenilor pentru mercato invernal. Fostul jucător de la Barcelona și Bașakșehir, printre altele, era așteptat încă de joi noaptea în România, doar că fotbalistul n-a ajuns.

A transmis roș-albilor că ar fi pierdut avionul! Edgar Ie a efectuat în cursul dimineții vizita medicală, iar de luni va începe pregătirile sub comanda lui Zeljko Kopic. Duminică seară el va fi pe arena „Arcul de Triumf”, pentru a asista din tribună la meciul cu Oțelul.

VIDEO. Željko Kopić, încrezător înaintea partidei cu Oțelul Galați și încântat de sprijinul lui Mircea Lucescu: „Moralul este mai bun în cadrul echipei”

Mai puteți citi:

Dorinel Munteanu, prima mutare cerută după scandalul de la Oțelul

Se naște o forță în Liga 3 » Au convins să semneze un fundaș cu peste 200 de prezențe în Superliga

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  18 Februarie 2024, 22:42

Doar pe 6 luni poti sa iei fotbalisti cand esti pe locuri retrogradabile

Adrian93
Adrian93  •  18 Februarie 2024, 18:56

Totuși nu arată pe cat timp o semnat sa fie si el pe 6 luni?

mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  18 Februarie 2024, 17:01
Postat de rocky3 pe 18 Februarie 2024, 15:31

Ăsta care n-a fost în stare să prindă un avion, crede cineva că are vreo șansă să prindă vreun atacant advers?;)

Buna gluma, nu o mai face !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează