FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Încă un transfer în ziua meciului » Becali a făcut anunțul în direct la TV: "A semnat! Diseară doarme în cantonament"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 17:50

Gigi Becali a anunțat, cu câteva ore înainte de meciul FCSB - Sporting, că fundașul sârb Bogdan Planici, 25 de ani, a semnat cu echipa roș-albastră.

"A venit și, da, a așteptat câteva ore. Vali Argăseală era la masa oficială. Dar a semnat. E jucătorul nostru. Diseară o să doarmă în cantonamentul echipei", a spus Becali la TV Digi Sport.

Site-ul oficial al FCSB a anunțat că Planici a semnat pe 4 ani și va purta tricoul cu numărul 16.

 

Bine ai venit, Bogdan Planic! FC Steaua Bucuresti anunta transferul lui Bogdan Planic, provenit de la FK Vojvodina Novi...

Posted by FC Steaua Bucuresti on 23 August 2017

 

Planici e cel de-al treilea fundaș central adus de FCSB în această vară, după Ionuț Larie și Artur Jorge. Portughezul a fost adus în urmă cu 8 zile, tot înaintea meciului cu Sporting Lisabona.

Planici are o cotă de piaţă de 600.000 de euro, iar în ultimul sezon a jucat în 28 de meciuri și nu a înscris niciun gol pentru Vojvodina. Fotbalistul sârb a fost luat de Vojvodina de la OFK Belgrad în schimbul a 400.000 de euro în urmă cu un an. De-a lungul carierei, Planici a mai jucat la FK Bezanjia, Jedinstvo Uzice, OFK Belgrad și Steaua Roșie Belgrad.

În această vară, FCSB i-a adus pe Constantin Budescu, Junior Morais, Filipe Teixeira, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Robert Grecu, Andrei Vlad, Ionuț Larie, Toma Niga, Cătălin Golofca, Artur Jorge (împrumut de la Braga) și Florinel Coman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
gigelos
gigelos  •  24 August 2017, 07:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

372039116337551
Dembeles Cosmin  •  23 August 2017, 23:50

MM MANITA

deny74
deny74  •  23 August 2017, 20:49
Postat de ortega pe 23 August 2017, 20:14

Ce ficisibistul lui pește prăjit ești tu dacă nu știi că a jucat scârba pe Westfalen ? Și a fost cea mai redusă audiență din istoria nemților ... Și ăia care au fost , la pauză s-au dus să vomite . Și nu din cauza berii , aia e excelentă ...

La pauza au vomitat si in repriza a 2-a au stat numai de nervi pt banii care i-au dat pe bilet.Aia cu abonamente s-au tirat toti

Vezi toate comentariile (24)
Comentează