FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oficialii de la Dinamo se apără: "Cînd i-am dat 500.000 la semnătură lui Niculae a fost bine?!"

Niculae şi-ar dori să rămînă la Dinamo dacă îi va fi mărit contractul, întrucît va fi mai aproape de fetiţa sa, Raisa
Niculae şi-ar dori să rămînă la Dinamo dacă îi va fi mărit contractul, întrucît va fi mai aproape de fetiţa sa, Raisa

Articol de - Publicat miercuri, 28 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 decembrie 2011 19:44

Acuzaţi că nu-l lasă pe Marius Niculae să plece în Coreea de Sud pe o sumă de transfer de 700.000 de dolari, şefii din Ştefan cel Mare se apără, dezvăluind ce salarii şi bonusuri a încasat jucătorul.

Sărbătorile de iarnă au adus relaţii glaciale între acţionari şi Marius Niculae. Motivul este legat de oferta de la Seul, de 700.000 de dolari, refuzată de roş-albi. Golgeterul Ligii 1, cu 14 reuşite, ar fi cîştigat în Coreea de Sud, în cei trei ani de contract, nu mai puţin de 1,8 milioane de dolari, sumă fabuloasă pentru un fotbalist trecut de 30 de ani.

"Săgeată" a purtat o discuţie cu conducerea şi şi-a expus doleanţele: "Nu ţin neapărat să plec în Coreea, iubesc Dinamo, vreau să rămîn să iau titlul, dar nu în aceleaşi condiţii. Dacă nu acceptaţi oferta de la Seul, vreau să am acelaşi contract dinaintea diminuării cu 40 la sută!". Marius cîştiga 280.000 de euro anual înainte să-i fie redus acordul.

"Nu va mai da randament în retur!"
Acţionarii i-au respins ambele solicitări, transmiţîndu-i că va urma o discuţie la începutul lui ianuarie, imediat după încheierea vacanţei. "Marius e trist, deprimat pentru că i s-a promis în vară că va fi lăsat să plece cînd va veni o ofertă consistentă sau, în caz contrar, îi va fi mărit salariul. Din această afacere nu cîştigă nici acţionarii, nici Marius, care, probabil, nu va mai da acelaşi randament în retur!", spun apropiaţii lui "Săgeată".

Acţionarii se apără şi ei: "În 2008, am plătit către Inverness 600.000 de euro pentru a-l aduce pe Marius înapoi, plus 500.000 de euro la semnătură! Marius este apreciat la club, dacă nu era, nu mai făceam această investiţie în condiţiile în care abia acum, după trei ani, a început să dea randamentul cu care îşi obişnuise fanii".

S-au certat şi cu Giovanni
Relaţiile nu s-au răcit numai între Marius Niculae şi conducere, ci şi între Ioan Becali şi acţionari. Giovanni a adus şi el o ofertă la club din China, de la Beijing Guoan, de aproximativ 600.000 de dolari, cu un salariu de 1 milion de dolari pentru Marius în doi ani de contract. Şi această propunere a fost declinată, stîrnind furia agentului FIFA.

"Aici sînt apreciaţi doar tupeiştii!"
Vestiarul s-a unit în jurul lui Niculae, dîndu-i dreptate atacantului în conflictul pe care acesta îl are în acest moment cu conducerea. "Marius nu e singurul jucător important care a fost dus cu vorba. Se pare că şefii nu apreciază fotbaliştii care evoluează cu sufletul, ci pe cei tupeişti, obraznici, care îşi iau banii înaintea celorlalţi", au comentat ieri mai mulţi elevi ai lui Ciobotariu.

"Vrea să plece, dar nu e lăsat!"
Traian Gherghişan, agentul FIFA care urma să intermedieze transferul lui Niculae la Seul, îi acuză pe conducători: "Nu e normal cum procedează Dinamo. Marius şi-a făcut datoria faţă de acest club şi merită să fie lăsat să prindă acest tren pentru că va împlini 31 de ani. Oferta există de aproape două luni şi totuşi, ca un profesionist, Marius şi-a făcut în continuare treaba bine, ajutînd-o pe Dinamo să fie lider de iarnă. El vrea să plece, dar nu este lăsat, probabil că dinamoviştii nu au nevoie de bani". (Cătălin Popescu)

500.000 de euro a fost salariul iniţial al lui Marius Niculae, în 2008, cînd a fost adus de la Inverness. contractul său suferind două diminuări majore. Acum cîştigă 180.000 de euro pe sezon

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
sugar_boy
sugar_boy  •  28 Decembrie 2011, 20:10

Aoleu, iar au pierdut bani fratii Becali...!!!...domne, eu daca eram in locul lor ma lasam de meseria asta, cat sa mai pierzi...!!!???...cred ca este singurul/printre singurele contract/contracte cu aceeasi valoare ca si salariul...da' de ce nu-l vindeti voi pe 3 milioane d euro, ca doar e golgeter...chiar nu intelegeti ca la Dinamo nu mai eloc de combinatii proaste...??? In alta ordine de idei...dragi actionari...lasati-l sa plece si mergeti pe mana tinerilor ambitiosi din pepiniera...!!!...L.Ganea, Tucudean sau Rapha Stanescu abia asteapta sa joace in prima echipa...bazati-va pe ambitia lor...!!!...:)

vallym
vallym  •  28 Decembrie 2011, 19:23

vai draga ce iubire pe niculae asta, hop top cum apare o oferta hai sa plecam afara...si dupa ne miram ca nu facem perfomanta...eu l-as lasa sa plece si as promova pe tucudean, care mult mai bun la momentul asta...

bigiu
bigiu  •  28 Decembrie 2011, 16:21

LASATIL SA PLECE SI BAGAT SINGE TINAR. DRAGOSTE CU SILA NU MERGE . HAI DINAMO

Vezi toate comentariile (12)
Comentează