FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - FC BRAŞOV 0-0

Oficialii de la FC Braşov au insinuat că botoşănenii se dopează: "Constantin Zotta voia să mă bată!"

Foto: Ionuț Tăbultoc
Foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 00:09

Grozavu a dezvăluit că a avut un conflict cu oficialul ardelenilor.

La finalul partidei de sîmbătă, Leo Grozavu a comentat în termeni duri decizia adversarilor de a solicita un control antidoping pentru fotbaliştii din nordul Moldovei: "Au dreptul să facă ce vor, dar să ţină minte toată lumea că noi nu ne dopăm! Sîntem curaţi, am jucat şi vom juca numai pe teren! Eu nu accept ca elevii mei să fie jigniţi. Să nu mai zic că în timpul meciului Zotta a sărit la mine să mă bată! Era supărat rău, începuse să urle ca disperatul. Nu l-am tras nici de nas, nici de păr, i-am zis doar să stea pe bancă".

Tehnicianul "stegarilor", Adrian Szabo, a punctat: "Nu mă întrebaţi pe mine d-astea cu dopingul, eu răspund doar la întrebări de joc. La tamtam-uri, nu. Mie nu mi s-a părut nimic nefiresc, dar nu e treaba mea".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  29 Septembrie 2014, 10:44

fortza botosani

mixmax
mixmax  •  29 Septembrie 2014, 09:52

Nicaieri in vest nu are voie vreo echipa sa solicite ca adversarul sa fie testat. La romanica e voie din motive greu de inteles.Daca totusi frf si lpf vor sa persiste in prostie ar trebuie macar sa schimbe regula: o echipa sa aiba voie sa ceara control antidoping la un meci dar nu specific pe echipa adversa. Adica poti sa ceri ca 5 jucatori sa fie testati dar cei 5 pot fi de la echipa ta nu neaparat de la adversar. Si atunci s-ar termina cu magaria asta menita exclusiv sa sicaneze adversarul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează