FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oficialii dinamovişti: "Moţi nu se regăseşte, avem nevoie de Lopes"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2010 00:00

Oficialii dinamovişti au transmis reprezentanţilor lui David Lopes să încerce transferul acestuia de urgenţă. "Avem nevoie de un apărător masiv, Moţi nu se regăseşte", au transmis "cîinii".

Dinamo e dispusă să dea 200.000 de euro pentru a obţine dezlegarea fundaşului de 27 de ani încă de acum, însă se loveşte de refuzul clubului Cordoba.

Legitimarea cehului Martin Zivny (28 de ani), care se antrenează de o săptămînă cu roş-albii, depinde de aducerea lui Lopes.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  23 Februarie 2010, 16:29

imi pare rau...sunt dinamovist, dar moti nu se prea regaseste de vreun an...si tot joaca

 •  23 Februarie 2010, 13:11

insfarsit va-ti dat seama ca Moti e in plus pe teren, inseamna ca exista si creier la echipa....cu o intarziere de cateva sezoane da' niciodata nu e prea tarziu, si daca tot va uitati la Moti nu-l dam pe Goian si Zicu la pachet? da' cine mai cumpara jucatori asa de slabi?

 •  23 Februarie 2010, 11:02

MOTI ESTE IESIT DIN FORMA DE CAND S-A REINTORS DIN ITALIA,NU-SI MAI REVINE NU ESTE MECI IN CARE JOACA SA NU O COMITA (BA A MAI DAT-O SI IN POARTA CU ASTRA)FACETI CEVA SI INLOCUITI-L,SA NU NE MAI DEA EMOTII, LA DINAMO II CU EL SA-SI REVINA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează