FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oficialii lui Dinamo ironizează ultima mutare a lui Negoiță: "Râd și curcile de noi"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 20:11

Dănuț Lupu, scouterul celor de la Dinamo, a comentat cu ironie mișcarea orchestrată de Ionuț Negoiță în această primăvară, când i-a cedat pachetul majoritar de acțiuni necunoscutului George Drăghia. 

"Avem un nou patron, să-i spun așa, îl știu foarte bine. E un patron extraordinar.  Haideți, mă faceți să râd, ce Doamne, iartă-mă! Râd și curcile de noi. E o chestie pe care domnul Negoiță așa a hotărât-o. Îi respectăm decizia, ăsta e bugetul pentru sezonul viitor, asta este. Să sperăm că Dănciulescu și Bratu vor face o figură frumoasă și vor salva ce mai e de salvat. 

Va fi presiune pe jucători în sezonul viitor. În play-out au jucat degajat, de asta a câștigat cu lejeritate majoritatea meciurilor. Când începi să pierzi și te huiduie lumea, încep să-ți tremure picioarele. Lumea va reveni la stadion, din moment ce vor fi meciuri cu Steaua, Craiova sau CFR", a declarat Lupu, la TV Digi Sport. 

"Atât timp cât un antrenor își dorește un jucător, prea puțin trebuie să mă intereseze pe mine dacă e sau nu un transfer bun" Dănuț Lupu, chestionat cu privire la aducerea lui Mircea Axente în echipa "câinilor"

Vezi și: EXCLUSIV FOTO Societatea care a preluat-o pe Dinamo nu există » Ce se află la sediul firmei care a cumpărat clubul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Iunie 2018, 21:55
Postat de zorrozabal pe 12 Iunie 2018, 21:46

Cum adica "scouterul celor de la Dinamo"?Ce jucatori a adus Lupu la Dinamo ca sa justifice aceasta functie?

E scouter în materie de vin și spirtoase.

110146613198286
Gabi Simon  •  13 Iunie 2018, 14:21

Si sezonul urmator cu un buget de austeritate Dinamo va intra cu greu in playoof,si mai vor sa ajunga pe podium,nu se poate. Felicitari.

2036290743290484
Ion Marin  •  13 Iunie 2018, 09:20

Noi criticam , dar ca suporteri pana acum cu o organizare impecabila, O AOCIERE A SUPORTERILOR LA NIVEL DE TARA CU ORGANIZATII non profit la nivel de asociatie IN FIECARE JUDET(in care sa fie atrasi si unul doi oameni potenti finaciar , ei sunt dar nu i a ofertat nimeni) trebuiau adunati cei 400.000 de euro , iar transferurile lui Straton , Barnoi, Vajvari si Artean de la POLI trebuiau facute.Pana acum s -a facut poezie si filozofie , ca sa ai pretentii , ca sa primesti satisfactii si performante trebuie sa oferi , adica sa te implici.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează