FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Oficialii Stelei îl apără pe Cristi Tănase: "Lui i se datorează revenirea echipei după meciul cu Pandurii! Este un lider"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 13:12

La finalul meciului Steaua - Viitorul, căpitanul roş-albaştrilor, Cristi Tănase, şi-a pierdut cumpătul şi a scuipat către galeria stelistă.

Suporterii echipei şi mai mulţi foşti antrenori şi jucători ai Stelei au criticat gestul lui Tănase, dar Valeriu Argăseală, preşedintele clubului, îl apără pe jucător.

"Nu îşi poate închipui nimeni că un jucător poate fi înjurat încă din primul minut. Probabil acei suporteri au nişte frustări şi vin pe stadion să le exprime împotriva unui jucător. Nu este o atitudine normală, mai ales că noi sîntem pe primul loc, cu avans de şapte puncte şi sîntem în semifinalele Cupei României şi în finala Cupei Ligii.

Revenirea echipei după meciul cu Pandurii i se datorează lui Cristi Tănase. Este un caracter puternic, un om dedicat echipei şi este un lider.

El a spus că regretă. Dacă era suporter, nici el nu ar fi fost de acord să vadă căpitanul echipei că face acel gest către fani", a declarat Valeriu Argăseală la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  26 Martie 2015, 14:51

Asa, bre conducatorilor ai fcsb, aparati-l pe popandaul scuipator. Poate data viitoare adunati saliva de la toata echipa si i-o dati lui tanase s-o tina pana cand gaseste un motiv s-o scuipe catre fani :))))))))))

admiral_moshu
admiral_moshu  •  26 Martie 2015, 14:11

: )))))))))))))))))))))))))))))) Bine macar ca va numiti FCSBe !

jim_raynor
jim_raynor  •  26 Martie 2015, 13:33

daca o spune argaseala...:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează