FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Oficialii Stelei încep să-și pună probleme legate de relația dintre Gâlcă și jucători: "Ceva nu e în regulă"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 22:11

Helmuth Duckadam a recunoscut că relația dintre Costel Gâlcă și jucători scîrțîie și nu înțelege de ce antrenorul nu a participat la botezul copilului lui Chipciu. 

”Am auzit și eu declarația lui Balint. Ceva nu este în regulă acolo. Gâlcă trebuia să participe la botezul copilului lui Chipciu. Nu contează ce a făcut Reghe, el trebuia să fie prezent", a zis Duckadam la Digi

...despre lupta la titlu: "Campionatul se va juca în următoarele trei meciuri, cu U Cluj, ASA Tîrgu Mureș și Dinamo”, a spus președintele roș-albaștrilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
blacksun_14
blacksun_14  •  22 Aprilie 2015, 11:38
Postat de vladutz13 pe 21 Aprilie 2015, 23:18

Hm interesant, dar tu Duckadame nu trebuia sa participi? Ca vad ca habar n-ai cine a participat. Sa fim seriosi, Galca este lucrat de anumiti jucatori din lot.... normal ca nu a vrut sa mearga sa dea nas in nas cu Reghecampf, cel care il lucreaza.

bravo Ma bucur cand vad stelisti cu capul pe umeri.Duckadam de cand a devenit catelul fariseului s-a prhostit de tot.Vorbeste numai tampenii, il joaca aia de la televiziuni pe degete si scot de la el exact ce asteapta pentru rating

867325516660092
Gheorghe Milovan  •  22 Aprilie 2015, 10:06

Am mai scris despre faptul ca Galca este nepotrivit la Steaua , chiar din tur, când echipa obţinea rezultate bune. Pe vremea aceea doar miracolul Sukala-Sânmărtean-Keşeru l-a salvat. Ei nu aveau nevoie să-i organizeze Galca. Acum, că s-au supărat jucătorii pe el, este cât se poate de normal. Dacă noi, dinafară, nu mai suportăm, atunci cum să nu reacţioneze jucătorii ? Cum să mai rabde conducerea unui individ care-i duce la pierderea chiar şi a valorii lor pe piaţa transferurilor ? Şi pe lângă toate pare a fi şi un ursuz. Cum să suporte un grup de tineri entuziaşti un asemenea individ ?

randoom_._
randoom_._  •  22 Aprilie 2015, 02:47
Postat de valahdinamovist pe 22 Aprilie 2015, 00:20

diaconu cica a luat frica dna?

de mult incearca astia sa il bage pe mircea diaconu la parnaie. nu stiu daca o sa reuseasca acuma. vassaras noul sef al arbitrilor din 2014,ar cam trebui sa intre la parnaie tinand cont cum deleaga arbitrii.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează