FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Oficialii Stelei rîd de marea rivală: "Batem Dinamo de 8 meciuri, nu cred că avem nevoie să cumpărăm vreun jucător"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2015 11:36

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, îi cere socoteală lui Ionuț Negoiță după acuzele de blat pe care șeful dinamoviștilor le-a făcut asupra lui Bărboianu și implicit a Stelei.

Oficialul din Ghencea rîde de mare rivală și le reamintește "cîinilor" că n-au mai reușit să învingă formația campioană de multă vreme.

"Îl rog pe domnul Negoiță să arate dovezile dacă le are. Steaua nu cred că are nevoie să cumpere un jucător de la Dinamo, echipă pe care o bate de 8 meciuri la rînd. Mi se pare aberant. Astea sînt declarații ale unor persoane neputincioase care vor să scape de un jucător", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Duckadam n-a uitat nici de momentul pe care îl sărbătoresc steliștii de 29 de ani. Portarul care a adus roș-albaștrilor Cupa Campionilor Europeni pe 7 mai 1986 a spus că la anul pregătește o surpriză: "La anul dacă voi găsi fonduri vreau să aduc 5-6 jucători din fosta echipă din 1986 a Barcelonei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
sakamoto
sakamoto  •  07 Mai 2015, 14:57

Am dorit din tot sufletul ca Steaua sa BATA-dar nu sa BATA, sa invinga-si sa se califice in dauna lui Ludogorets. Nu s-a putut, desi Steaua ii avea in teren pe Szukala, Sinmartean si Keseru. Acum neputintza Stelei, ca nu joaca nimic- se datoreaza in exclusivitate, doar datorita absentzei celor 3 muschetari? Fara BLATURILE cu U Cluj si Dinamo, unde era? Daca ajunge sa joace in cupele europene ***, deranj mare! Va umple de fericire adversarii traditionali ai pechinezilor:pescarii, cofetarii, chelnerii si boschetarii! Avem un fotbal curat si performant! Asisderea Presa si Televiziunea din Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pisoiulucigas
pisoiulucigas  •  07 Mai 2015, 14:25
Postat de zizu pe 07 Mai 2015, 12:45

probabil de asta tot cumpara jucatori care au jucat la dinamo(luchin,tamas,tucudean) or sa se cheme dinamo 2..... iar in derbi nu mai bateau ei daca arlauskis era eliminat ptr parasirea terenului! repet si se vede oriunde.....balas a fluierat dupa ce portarul stelei o zbughea de pe teren....normal ar fi fost sa se retraga undeva mai deoparte,sa nu incite si sa astepte decizia arbitrului.....asa insa trebuia eliminat ptr parasirea terenului fara aprobarea arbitrului

Prietene, nici un arbitru nu iti va da vreodata rosu daca parasesti suprafata de joc atata timp cat te temi pentru viata ta.

zizu
zizu  •  07 Mai 2015, 14:08
Postat de panion44 pe 07 Mai 2015, 13:55

tu esti atat de *** ca nu intelegi nici cu inregistrarea m,eciului in fata....lasa comentariile ptr altii cu IQ mai ridicat ca nimeni nu intelege ce scrii...uite un citatdin ce scrii ``de ce nici un alt jucator al stelei,repet nici unul,nu are aceeasi reactie de a parasi terenul decat in momentul in care arbitrii nu pornesc spre vestiar?``halal suporter dinamovist ...fanatic si ***...combinatia ideala...

asa e numai inteligentii de stelisti au voie la pareri...:))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează