FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oficialii Stelei s-au decis cine îi va lua locul lui Giedrius Arlauskis: "E printre cei mai buni în ultimele două sezoane"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2015 15:20

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, consideră că Peterson Pecanha e cea mai bună soluție pentru a-l înlocui pe Giedrius Arlauskis. 

Oficialul stelist a anunțat că discuțiile dintre jucător și conducerea clubului depind de deznodămîntul acestui sezon. 

"Mie îmi place Pecanha, după Arlauskis consider că e cel mai bun portar, cel puțin în ultimele două sezoane.

Ar fi un transfer util la Steaua, dar cred că aceste discuții vor avea loc abia după ce aflăm dacă vom fi campioni sau nu", a zis Duckadam la televiziunea sportro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
76dani
76dani  •  21 Mai 2015, 08:17
Postat de craz1est pe 20 Mai 2015, 16:29

Zise Helmut Duckadam , expertul numarul unu din Europa pentru probleme cu portarii !

Eu zic să-l întrebăm pe expertul Prunea, el ştie mult mai bine, doar are mai mari performanţe decât Helmut. Una peste alta l-aş prefera pe Silviu, este mai tânăr, mai înalt, mai potrivit pentru Steaua mi se pare. Ar prinde rapid echipa naţională aşa, cred că ar fi mai benefic din toate punctele de vedere.

hanmocar
hanmocar  •  21 Mai 2015, 07:39

dusmanii CRAPA DE CIUDA !

catalynn
catalynn  •  21 Mai 2015, 03:20
Postat de gametable08 pe 20 Mai 2015, 16:02

Pecanha e bun ca portar insa nu cred ca ar fi un trnasfer util.daca-i dai una la vinclu si daca e pe respectivul colt tot nu o sa ajunga la ea.e ok are reflexe nu zic ca nu insa defectul lui este inaltimea,un portar ideal este un portar inalt,parerea mea.

Asta a vrut sa punctez si eu, e un fel de Prunea, are refleze insa il tradeaza inaltimea. Nici Arla nu este un portar chiar inalt insa ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează