FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Olăroiu atacă: ”Steaua nu e club profesionist!”

Olăroiu a sărbătorit cîştigarea Cupei, dar a rămas dezamăgit de ce a găsit la Steaua
Olăroiu a sărbătorit cîştigarea Cupei, dar a rămas dezamăgit de ce a găsit la Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 iulie 2011 20:33

Antrenorul îl critică dur pe Prepeliţă, ”nu e nici cal, nici măgar”, şi anunţă că n-are de gînd să mai lucreze printre stelişti, fiindcă ”sîntem incompatibili”.

Lui Cosmin Olăroiu nu-i e deloc dor de Steaua. Acum două luni a petrecut cîştigarea Cupei României cu jucătorii şi cu staff-ul din Ghencea, dar priveşte altfel lucrurile din afara clubului: "Nu cred că o să mă întorc acolo vreodată! Sîntem incompatibili. Ei nu sînt profesionişti! Măcar de l-ar lăsa pe MM să conducă, dar nu se întîmplă aşa!".

Oli analizează critic şi lotul de care beneficiază echipa acum: "Bilaşco nu trebuia lăsat să plece! Au rămas fără nici un vîrf veritabil. Nici Rusescu, nici Mihai Costea nu sînt vîrfuri. Iar achiziţiile care se pregătesc... Prepeliţă? Nici dacă-mi dă cineva un milion de euro, nu-l iau pe Prepeliţă! A jucat mijlocaş ofensiv şi a marcat o dată la trei ani! El nu e nici cal, nici măgar!".

Antrenorul care i-a condus pe roş-albaştri în trei mandate a greşit doar un pic în privinţa ineficienţei lui Andrei. Mijlocaşul pentru care Steaua i-a oferit Craiovei 700.000 de euro a înscris de şapte ori în patru sezoane la Universitatea, deci sub două goluri pe an! Iar în stagiunea trecută, la capătul căreia oltenii au retrogradat, Prepe a marcat o singură dată în 28 de jocuri în campionat!

"Costea nu se antrenează"
Olăroiu l-a desfiinţat la DigiSport şi pe Florin Costea, un atacant pe care Becali visează să-l aducă la Steaua: "El are calităţi, dar nu se antrenează. Din cauza pregătirii precare, în meciuri nu mai are energie, nu mai are mintea limpede. Îi lipsesc soluţiile, fiindcă nu i se mai oxigenează creierul!".

4 goluri a marcat Prepeliţă în cel mai bun sezon din cariera lui, 2006-2007. Atunci juca la FC Argeş, care a retrogradat

1 gol a înscris Florin Costea în stagiunea trecută, în care a revenit după o leziune gravă a ligamentelor genunchiului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
rapid..
rapid..  •  13 Iulie 2011, 00:21

steaua este o hazna urat mirositoare.nu mai cenzurati mesajele ce nu va convin scl@vilor!

antibiotic
antibiotic  •  12 Iulie 2011, 18:07

Articolul asta trebuia sa se numeasca "Maxime din gandirea unui atrenor de camile",pentru ca asta va fi toata viata lui Olaroiu.

taurila
taurila  •  12 Iulie 2011, 17:36

Oli ce rost are...? Oricum se duc spre liga 2, la ce jucatori si antrenor au mai sus de locul 5 nu termina, asta daca nu se schimba antrenorul! Oricum aur@lacii nu emit pretentii nici anul asta. Oricum ridicam iar piciorul peste voi mioare maidaneze!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează