FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - TG MUREŞ, LUNI, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Olăroiu l-a pus la punct pe Becali: "Dacă mai critici vreun jucător, eu am plecat"

Cosmin Olăroiu va sta pe banca Stelei numai pînă la meciul cu Dinamo, din finala Cupei
Cosmin Olăroiu va sta pe banca Stelei numai pînă la meciul cu Dinamo, din finala Cupei

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 14 mai 2011 10:29

Gigi Becali şi-a găsit în sfîrşit "naşul"! Patronul Stelei a renunţat la criticile la adresa jucătorilor de teama tehnicianului.

Cosmin Olăroiu l-a ameninţat pe Becali că pleacă de pe banca Stelei dacă îi va mai critica pe jucători, aşa cum a făcut-o pe tot parcursul sezonului, iar Becali s-a conformat.

Scînteia care a aprins disputa între cei doi a fost declaraţia finanţatorului stelist de la finalul meciului cu FC Braşov. "Cu acest gol Dică şi-a spălat toate păcatele, şi-a justificat banii pe aceste 5 luni. Dacă rămîne şi la vară? Terminaţi, mă, cu prostiile, ce să mai caute aici?! La Steaua vor veni jucători de valoare. Ce, dacă a dat un gol trebuie să-l mai ţinem un an?! Păi, aşa, înseamnă că Maicon mai trebuie ţinut 5 ani. Nu, Dică nu va mai rămîne, la revedere cu el!".

"Eu i-am spus lui Gigi în felul următor: te lauzi că aduci şapte, zece, nu ştiu câţi jucători la vară. Deocamdată, eu am la dispoziţie un lot cu care trebuie să mai joc două meciuri în campionat şi finala Cupei. Dacă mai critici vreun jucător, eu am plecat", a dezvăluit Olăroiu pentru Adevărul.

Reacţia sa l-a speriat pe Becali, care imediat a făcut pasul înapoi: „Nu mai zic nimic de Dică! Dacă Olăroiu rămâne la Steaua şi din vară şi îmi zice că are nevoie de Dică. Atunci, ce fac? Îl mai dau afară pe Dică? Normal că nu".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
dan_dinamo_69
dan_dinamo_69  •  14 Mai 2011, 20:53

steaua e varza!forza Tg Mures!Hai fcm!!HAI TARGU MURES!!!MA SI LUNI VETI FII IN DOLIU CA VA BATEMURESU DA SI PE DATA DE 25 IAR IN DOLIU!MERETI PASCUT BAAAAAAAA

vay79x
vay79x  •  14 Mai 2011, 19:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

super tare asta frate cu psihiatru, am ras rau :))

ligax
ligax  •  14 Mai 2011, 19:28
Postat de i_love_gsp pe 14 Mai 2011, 19:22

Am uitat ceva .....FORZA U in seara asta !!! :))

Forta Steaua, luni!:))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează