FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Olăroiu subliniază că nu rămîne: "Peste două săptămîni, Steaua să-şi caute antrenor!"

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 22:55

Tehnicianul de 41 de ani a ţinut să precizeze clar că nu va continua în Ghencea şi de la vară

- Domnule Olăroiu, reveniţi la Steaua după patru ani.
- Am acceptat propunerea lui Gigi Becali pentru că îmi este prieten. Nu vreau să se speculeze mai mult. Un lucru trebuie să fie clar: nu voi fi în Ghencea şi de sezonul viitor. Asta a fost înţelegerea mea cu Gigi şi el ştie asta: peste două săptămîni trebuie să-şi caute un alt tehnician.

- Deci veniţi doar pentru acest final de sezon.
- Da, era o datorie morală a mea faţă de acest club, unde am crescut şi m-am format, un club pe care îl am în suflet. Nu o să stau pe bancă, doar o să supervizez antrenamentele. Echipa o va decide Caramarin, el cunoaşte cel mai bine lotul.

- Gigi Becali a spus că obiectivul e cîştigarea Cupei.
- Nu există un asemenea obiectiv, deşi, da, cred că Steaua are şanse mari să joace finala şi chiar să o cîştige. La un club cum e Steaua e greu să fii pe locul şase. La Steaua sînt şi jucători care nu ar merita să fie aici, dar nu vreau să spun mai mult pentru că nu e corect din moment ce nu voi mai fi aici pe viitor!


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
buratinos
buratinos  •  07 Mai 2011, 03:23
Postat de brod pe 06 Mai 2011, 12:51

gino iorgulescu i-a spus clar ciobanului că "n-ai tu bani să-l plăteşti pe oli". de altfel, acelaşi coban era şi dator, cu câteva milioane de euro, aceluiaşi oli. probabil că antrenorul a venit să-şi recupereze paralele. atât şi nimic mai mult. oricum, steaua este o echipă aflată în comă... ca şi dinamo, de altfel. de aceea fug spectatorii de ele...

Bravo Brod, gandesti cu capul....nu ca restul de pe aici.

buratinos
buratinos  •  07 Mai 2011, 03:21
Postat de petrica_on_g.s.p pe 07 Mai 2011, 01:07

da ce ma tu lucrezi pe pietre ? Sau pe branza si lapte ???

Mai nea Petrica ,citeste mai bine ce spune omu

petrica_on_g.s.p
petrica_on_g.s.p  •  07 Mai 2011, 01:07
Postat de gio1 pe 06 Mai 2011, 05:29

Cum ma, Oli, nu vrei tu la steaua in sezonul viitor?!! Are dreptate gigi esti materialist ! Nici daca a zis Mtza ca se leaga cu lanturi, catuse, biciusti de piele, de-astea d-alePOPONARILOR?!! BRAVO OLI ! ESTI DESTEPT ! TU ESTI UNUL DIN PUTINII CARE AU INTELES CA LA STEAUA LUI gigi NU SE POATE !!!!!!!!DECIT SA TE INJOSEASCA SI SA TE FACA SA PLECI DUPA 10-12 ETAPE, MAI BINE LA ARABI ! PAI DACA I-A FACUT ciobaaanul ATMOSFERA LUI ...HAGI!!! CE TE POTI ASTEPTA DE LA EL !!!??? GRANDOMANIA PROSTIEI (pt ca exista si grandomania geniului- dar nu la becali, ci de ex la NAPOLEON..), A DISTRUS ECHIPA ASTA SI O VA MAI TOCA....

da ce ma tu lucrezi pe pietre ? Sau pe branza si lapte ???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează