FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Omagiu pentru Costică Ştefănescu la un an de la moartea acestuia » Şefii lui CS U au fost la mormîntul fostului căpitan al Craiovei Maxima

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 15:44

O delegaţie a Universităţii Craiova a depus azi coroane de flori şi a aprins lumânări la mormîntul lui Costică Ştefănescu. Azi se comemorează un an de la dispariţia căpitanului Craiovei Maxima. 

Managerul general al Universităţii, Felix Grigore, însoţit de Maximii Gheorghiţă Geolgău, Nicolae Tilihoi, Aurică Beldeanu, Silviu Lung, de antrenorul principal Jerry Gane şi căpitanul Mihăiţă Pleşan au depus o coroană de flori la locul de veci al lui Costică Ştefănescu.

Au fost aprinse lumînări şi depuse jerbe şi la mormintele lui Zoli Crişan şi Cristi Neamţu, aflate tot pe Aleea Eroilor, din cimitirul Sineasca, anunţă site-ul oficial al celor de la CS U Craiova.

„Regret profund pentru că s-a stins, deoarece pentru noua generaţie şi pentru actuala societate era foarte util. Se exprima coerent şi clar faţă de ceea ce se întîmplă la nivel de cluburi sau de echipă naţională.

Este o pierdere mare pentru noi, făcea parte din clubul nostru, al Craiovei Maxima. Era nevoie în acest moment de Costică Ştefănescu la Universitatea Craiova. Cunoscîndu-l foarte bine şi evoluînd timp de 8 ani împreună pot să vă spun că modul lui de a vedea lucrurile erau simple şi eficiente. Modul lui de a gândi era pentru construcţie şi eficienţă, pentru valoare“, a spus Nicolae Tilihoi despre colegul său din centrul apărării Craiovei Maxima.

Actualul căpitan al Universităţii îşi doreşte să-i dedice lui Costică Ştefănescu victoria din jocul cu Petrolul Ploieşti. Mihăiţă Pleşan a spus: „Era nevoie de toţi cei care nu mai sunt printre noi acum la Universitatea, de toţi cei care au făcut glorie şi cinste acestui club, în special de marele Căpitan al Craiovei Maxima.

Din păcate nu putem să fim noi cei care decidem când să plecăm. Din păcate mulţi dintre ei au plecat prea devreme şi mai aveau multe de spus, puteau ajuta fotbalul craiovean. Dumnezeu să-i odihnească în pace. La meciul cu Petrolul vom juca pentru Costică Ştefănescu şi îmi doresc din tot sufletul la final să-i dedicăm victoria“.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
valymoni
valymoni  •  20 August 2014, 21:23

Dumnezeu s-al odihneasca tn pace! Nu se va mai naste un FOTBALIST (nu un jucator de fotba!l) ca El Spre deosebire de analfabetii de azi Costica era un OM cerebral fiind un adevarat CAPITAN. Nu am invatat sa pretuim valorile cat timp sunt in viata! Macar dupa ce nu mai sunt printre noi sa fim in stare sa recunoastem ca am trait multe clipe fericite datorita LOR!!Incep sa plang si ma opresc aici!! MA SCUZATI

petrusm
petrusm  •  20 August 2014, 20:10

Plesan este fotbalist adevarat sau clonat ?

craioveanu91
craioveanu91  •  20 August 2014, 18:19
Postat de echilibrat pe 20 August 2014, 18:01

Cit de idiot pot sa fii ! Tu si Gogoasa !

nu mai baga in seama toti prostalaii lasa-l si pe asta sa moara pr ost. eu crezui prima data ca e i diotul ala de gogoasa da vazui ca asta a facut 8 clase ,scrie cu cratima , clar nu e el :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează