FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CFR

Omul care a salvat-o pe CFR Cluj anunţă revoluţie la club: "Sezonul viitor luăm titlul!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 martie 2014 17:35

UPDATE CFR Cluj a scăpat de emoţii în privinţa licenţei datorită intervenţiei unuia dintre acţionarii minoritari.

Omul de afaceri Ştefan Gadola a investit în club 1,5 milioane de euro şi le promite fanilor clujeni că echipa va redeveni puternică.

"Suporterii să stea liniştiţi că această societate, echipă, nu moare! Anul acesta este imposibil să ne mai luptăm la titlu. Însă, de anul viitor vrem să luptăm iar pentru campionat, aşa cum am demonstrat în ultimii ani. Nu renunţăm atît de uşor, vom susţine acest obiectiv", a declarat Gadola pentru stiridesport.ro

------------

CFR Cluj traversează cele mai grele clipe de cînd a revenit în Liga 1. Fosta campioană a României are mari probleme financiare.

Jucătorii sînt neplătiţi de luni bune, lucru care se vede şi în evoluţia lor. Ardelenii nu au cîştigat nici un meci în 2014.

Cum echipa nu ar fi fost sigură că primeşte licenţa, Arpad Paszkany a făcut un împrumut de 1,5 milioane de euro pentru a plăti restanţele pe lunile noiembrie şi decembrie, anunţă stiridesport.ro.

Una dintre condiţiile obţinerii licenţiei pentru sezonul 2014-2015 este să nu ai datorii la angajaţi anterioare datei de 31 decembrie 2013.

Aşadar, jucătorii vor intra cu un moral ceva mai ridicat la partida de azi, de la 21:30, care va fi în direct la Digi 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, contra celor de la Pandurii.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (173)
fityfirity
fityfirity  •  01 Aprilie 2014, 17:18
Postat de apokalyps. pe 29 Martie 2014, 19:26

iar tu ai uitat sa iti scoti clonele pe mezelit?

Te-ai speriat?Ne ijedj meg.Nem lesz semmi bajog!hehehe!

fityfirity
fityfirity  •  01 Aprilie 2014, 17:06

Să fie într-un ceas bun!Hahrá Árpi,hajrá István!

tegean
tegean  •  30 Martie 2014, 17:03
Postat de iulian099 pe 30 Martie 2014, 02:33

Astia au castigat aproape 100 de milioane in ultimii ani din UCL transferuri drepturi tv si bilete. Ia bagat in buzunar paskany si cica acuma s-a imprumutat :)))))))) De asta nu e bine in romania cu patron. Cand un club face bani ii baga patronul in buzunar si nu se reinvesteste mai deloc. Nici macar nu se duc la salarii sau in infrastructura ci direct in conturile patronilor si NIMENI NU SPUNE NIMIC ! Nu este normal ca echipe precum urziceni, cfr si galati sa aibe probleme financiare sau sa se desfiinteze dupa zeci de milioane castigate in UCL si nereinvestite.

Sper să fie atenţi şi să nu vă angajeze, din greşeală, la serviciul lor de contabilitate. Propaganda e bună dar parcă şi mai bune sunt un petec de hârtie şi un creion pt. a face nişte socoteli, măcar aşa, în linii mari.

Vezi toate comentariile (173)
Comentează