FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Omul-cheie! Antrenorul lui CFR a găsit motivul pentru care a pierdut două puncte: "Și-a pus amprenta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 23:23

Valeriu Bordeanu, secundul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, spune că lipsa lui Camora din echipa de start a ardelenilor a făcut ca echipa sa să bifeze doar un 1-1 cu FCSB. Dan Petrescu a fost suspendat și a văzut meciul din loja stadionului.

"Am fost pedepsiți după ce am ratat o mulțime de ocazii. Am jucat împotriva unei echipe foarte ofensive. Jocul ne-a făcut să împingem liniile mai în spate. N-a fost un ordin tactic.

Accidentarea lui Camora și-a pus amprenta. E un jucător foarte important pentru echipă", a declarat Bordeanu la TV Telekom Sport.

Mario Camora (31 de ani), fundașul stânga al clujenilor, s-a accidentat în săptămâna premergătoare meciului și nu a putut fi recuperat. Astfel, portughezul a fost folosit în meciul cu FCSB.

clasament

Citește și: FOTO Alibec a ieșit nervos de pe teren! A țipat la Dică și a fost sancționat de arbitru de pe banca de rezerve

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  19 Martie 2018, 12:29

Hategan a jucat la FCSB...la eliminat aiurea pe Peteleu pentru ca "nu a vazut hentul lui Alibec" si a stricat tot mecanismul clujenilor...pana la eliminare FCSB nu a avut ocazii clare de gol! CFR a mai avut un penalty neacordat si Pintilii trebuia sa mai primeasca 2 galbene pana la eliminare...hotii striga hotii!

corectu
corectu  •  19 Martie 2018, 07:27

Nu l-ati avut pe Camora,dar a fost Hategan.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close