FOTBAL  »  Superliga  »  BECALI A PIERDUT MARCA STEAUA

Opinie a lui Moise Guran » "Steaua se poate numi FC Gigi Star" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 21:27

Jurnalistul Moise Guran, realizator de emisiuni pe teme economice la TVR şi la Europa FM, a publicat pe site-ul biziday.ro o opinie despre situaţia creată de hotărîrea Înaltei Curţi.Interpretarea lui este că marca Steaua Bucureşti a funcţionat precum o franciză, pentru care e normal ca utilizatorul să plătească.

Un pasaj din textul lui Guran: "Din descrierea, mai mult pe auzite, pe care presa sportivă o face contractului dintre Ministerul Apărării şi echipa de fotbal patronată de Gigi Becali, eu înţeleg că între aceste părţi a existat la un moment dat un soi de franciză. Becali foloseşte numele şi sigla Steaua, dar plăteşte pentru asta şi respectă nişte condiţii impuse de francizor (proprietarul mărcii).

Dacă părţile nu se mai înţeleg, echipa rămâne a lui Becali, în mod firesc îşi păstrează locul în clasament, că doar fotbaliştii actuali au dat din picioare pentru locul ăla, dar echipa se poate numi FC Gigi Star, CS Luceafărul Pipera sau chiar Steluţa Bucureşti, (deşi în această ultimă variantă s-ar putea face o contestaţie)".

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (21)
supereduardo10
supereduardo10  •  05 Decembrie 2014, 09:08

eu nu stiu ce pretentii sa mai aiba cei de la MAPN...pai echipa asta oricum se numeste FCParnaia cat despre sigla si palmares oricum este unul compromis de furaciunile realizate pe plan sportiv si extrasportiv, eu in locul lui nea GIgi as cere bani sa folosesc mizeria asta de marca :)))

altona
altona  •  05 Decembrie 2014, 07:51
Postat de jalabert pe 05 Decembrie 2014, 01:41

BAI FRAIERE VEZI CA ESTE INTERZISA AFISAREA DE IMAGINI CU LEGIONARI ADEPTI AI ANTISEMITISMULUI. ROG MODERATORII GAZETA SPORTURILOR SA-L BLOCHEZE PE NAZISTUL ASTA. DACA NU IMIPUN SI EU O IMAGINE XXX EXPLICITA SA VAD ESTE PERMIS ORICE AICI?

Vezi, flacau, ca te trezesti vorbind despre nazisti si legionari antisemiti. Daca vrei sa comentezi despre echipa Dolly, da-I inainte. Dar nu mai scrie despre chestii pe care nu le pricepi.

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Decembrie 2014, 03:06

Articol este trunchiat tendentios. Cititi-l in intregime si veti constata, in ciuda glumitelor, ca Moise Guran este un Stelist ce corespunde profilului Peluzei SUD.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează