FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEȘTI

Opriţa a refuzat Petrolul: "Am demarat la Juventus București un proiect frumos pe care-l voi respecta"

Articol de - Publicat joi, 13 august 2015 11:51

Dan Capră, patronul Petrolului Ploieşti, a dorit să îl includă în staff-ul tehnic al echipei ploieştene şi pe Daniel Opriţa.

Apreciat de suporterii galben-albaştrilor din perioada în care a îmbrăcat tricoul galben-albastru, Opriţa a declinat oferta Petrolului.

"M-a sunat Dan Capră dar i-am spus că, la acest moment, nu mă interesează un post de acest gen chiar dacă este vorba despre o echipă pe care o respect foarte mult. Am refuzat, se ştie, Steaua, tocmai pentru a merge pe cont propriu, la Juventus Bucureşti. Am demarat aici un proiect frumos pe care îl voi respecta", a spus Oprița.

Trupa din Colentina a cedat, aseară, în turul III al Cupei României, 1-2, la Ştefăneşti, cu CS din localitate.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  13 August 2015, 12:41

capra sa'si vada de puscaria lui. nu mai conduce el petrolul, ci administratorul de insolventa, cum s'o numi el. capra l'a adus pe strambu si'a facut praf echipa, a dus'o de pe locul 3 pe 6. capra in ...cantonament, la brutarie ! :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close