FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI-

Optimism la Vaslui » Hizo este încrezător că va cîştiga meciul cu "U" Cluj

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 martie 2011 17:55

Fc Vaslui a organizat astăzi o conferinţă de presă în vederea meciului pe care moldovenii îl vor susţine luni, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. Viorel Hizo, antrenorul echipei de pe locul trei în Liga 1, anunţă că forţa grupului este principalul atuu al vasluienilor şi crede că e nevoie de multă dăruire pentru a se obţine victoria.

"Întîlnim o echipă cu şapte jucători noi, dar foarte importanţi, care au experienţă multă, tehnici şi care ştiu foarte bine jocul. Cine spune că meciul e uşor se înşeală. În opinia mea, U Cluj este o echipă de primele şase locuri. Trebuie să muncim foarte mult, să transpirăm şi să încercăm să rezolvăm momentele cheie în favoarea noastră, ca să cîştigăm acest meci” a declarat tehnicianul galben-verzilor.

Hizo a mai adăugat că temperatura de la ora meciului îşi poate pune amprenta asupra jocului prestat de fotbaliştii pe care îi antrenează dar speră să cîştige şi să urce pe locul doi în clasament.

"Trebuie să ţinem cont şi de condiţiile meteo. Am făcut un antrenament la ora la care se va disputa şi jocul (20:30) iar afară erau minus 13-14 grade. Este aproape imposibil să joci, cei care programează partidele trebuie să ţină cont şi de aceste aspecte. Noi ne dorim să facem un pas important şi după această etapă să fim pe locul doi în Liga 1"

Căpitanul galben-verzilor, Gabriel Cînu, afirmă că echipa sa este obligată să cîştige partida cu U Cluj, considerînd că fiecare punct contează dacă vor să îşi pastreze şansele la titlu.

"E primul meci acasă, am început cu dreptul acest retur. Singura soluţie este victoria, nu ne permitem paşi greşiţi. U Cluj are o echipă foarte periculoasă şi care trebuie tratată ca atare. Sperăm la sfîrşit ca echipa cea mai valoroasă, adică noi, să conducem jocul şi să cîştigăm acest meci" a declarat căpitanul Vasluiului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
suhy
suhy  •  06 Martie 2011, 11:19

Nu avem voie sa facem pasii gresiti...suntem obligati sa castigam!!!HAI FC VASLUI!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează