FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Orac: "Să lăsăm figurile fiindcă nu jucăm la Real Madrid"

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

 

Mijlocaşul Daniel Orac este dezamăgit de înfrîngerea din prima etapă a returului cu Astra. "A fost un revenire foarte proastă şi nu mă aşteptam. Am pierdut cum nu am mai pierdut de mult şi a fost o lipsă totală de angajament, lipsă de respect faţă de stafful tehnic. Cînd am auzit cum striga lumea îmi părea foarte rău. Nu ştiu dacă a fost indolenţă, dar mai bine am spune că a fost un accident.

Puteam să jucăm şi 100 de ani şi nu băteam nici o echipă.ţi ani am fost aici niciodată nu s-a jucat la Tîrgu Jiu fără vînă, fără răutate aşa cum a fost acum. Am pierdut 17 puncte pe teren propriu în acest sezon",a spus Orac.

Fotbalistul l-a apărat pe antrenorul Liviu Ciobotariu căruia i s-a cerut demisia la finalul partidei cu Astra. "Am găsit o atmosferă bună la echipă, dar poate că unora li s-a urcat la cap. Antrenorul nu are nicio vină, chiar dacă totul se sparge în capul lor. Principalii vinovaţi sîntem noi, jucătorii. În alte timpuri îşi băgau capul în pămînt, acum noi am venit la meci costume în loc să venim cu salopeta. Iar lumea din tribună a simţit imediat. Ciobi este foarte supărat, dar sperăm să-i facem o bucurie la Vaslui ceea ce nu-i imposibil. Să lăsăm figurile şi fiţele fiindcă nu am jucat la Real Madrid", a comentat Orac. 

Şi brazilianul Alexandre Cardoso recunoaşte că gorjenii au greşit la meciul cu Astra. "Îl respect pe antrenorul nostru. Mie îmi este gîndul doar la Pandurii şi niciodată nu am cerut mărir de salariu sau să vreau să plec la alte echipe. Am jucat slab, am rata şi o ocazie de a marca. Mă simt vinovat fiindcă s-a luat gol de pe partea mea. Toţi am jucat mai slab. Este decizia antrenorului dacă mai joc la Vaslui. Am greşit şi nu mi-e frică să recunosc, nu dau vina pe teren sau pe altceva. Eram eu pe teren şi nu terenul conduce jocul", a spus brazilianul.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  26 Februarie 2010, 18:52

crezi ca in fiecare zii e vinerea mare si joaca bine? mha,lazic si stromajer au jucat cel mai bine posibil,dar u nu ai vazut meciul Unde e Raskovic?Cu ei am fii invins,in tur am facuto,am fii facuto si acum,dar nu e bun antrenorul,el nu stia asta?ca puteam invinge cu fostii jucatori uite fii atent,dupa declaratii si astea echipa ideala maine Format 4-3-1-2 Stanca Rusu,Martinovic,Chibulcutean,Cardoso Orac,Pacurar,Hidisan Stromajer Raskovic,Kamara Rasko si Kam varfuri impinse iar St

 •  24 Februarie 2010, 20:38

nu este vorab de stromajer,cand un pacurar,cardoso,rusu sau nalati au fost la fel de slabi...macar el s-a zbatut cat de cat iar vedetele celelalte nici nu s-au murdarit. pandurii este deja in coma si nu o mai salveaza nimeni.......decat liga-2-a

 •  24 Februarie 2010, 19:17

cu jucatori ca Stromajer ... e normal sa fie terenu` la conducere.. si echipa adversa.. nu stiu ce cauta el in echipa.. mai bine ii era la valcea. se potrivea diviziei B intr`un tur de campionat a dat 1 gol.. atacant pur sange ce este el :)) mentionez ca si ala a fost inscris in ultima etapa.. pana atunci raskovici si Stromajer aveau impreuna un gol :) uitati`va prin ligile inferioare.. jucatori mai buni.. si ieftini! sau la juniori.. Bye FORTZA PaNDURII !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează