FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-U CLUJ, SÎMBĂTĂ, ORA 18:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Oros i-a lăsat pe bară pe Glauber şi pe Burcă!

Oros are un meci şi în echipa naţională, în partida cu Paraguay (0-2), din vara anului trecut
Oros are un meci şi în echipa naţională, în partida cu Paraguay (0-2), din vara anului trecut

Articol de - Publicat vineri, 02 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 martie 2012 19:59

Mîine, cu U Cluj, fostul braşovean va face cuplu cu Marcos în centrul defensivei.

Cristian Oros a reuşit să se impună în cantonamentul din Antalya şi a devenit a doua soluţie pentru postul de fundaş central, înaintea lui Glauber Berti şi Ovidiu Burcă! Adus în vara trecută de la FC Braşov, mai mult la insistenţele ex-preşedintelui Dinu Gheorghe, stoperul de 27 de ani a profitat din plin de accidentarea lui Glauber din acest sezon, dar şi de scăderea de formă a lui Burcă.

Sîmbătă seara, împotriva Universităţii Cluj, Răzvan Lucescu va miza pe Oros în centrul defensivei alături de căpitanul Marcos Antonio. Cristi e şi pe placul lui George Copos deoarece are unul dintre cele mai mici salarii stagionale din lot, 80.000 de euro! Ceilalţi doi fundaşi centrali cu care se luptă pentru un loc de titular, Glauber şi Burcă, au cîte 200.000 de euro pe an!

10 meciuri a bifat Oros în tricoul Rapidului în sezonul de toamnă, în toate competiţiile, fiind integralist în 9 dintre ele

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

10 lei, cel mai ieftin bilet

Rapidiştii au pus în vînzare ieri tichetele pentru partida cu U Cluj, programată sîmbătă, la ora 18:00, în Grant. Preţurile sînt: 10 lei - peluza a II-a, 25 lei - tribuna a II-a, 35 lei - tribuna I şi 100 lei - tribuna 0! Pe pagina de Facebook a clubului din Giuleşti, fanii alb-vişinii se plîng: "Domnul Zotta spunea că nu se vînd abonamente pentru că ar fi scumpe şi că vor veni în ajutorul suporterilor stabilind preţuri mici la bilete, dar 25 de lei la tribuna a II-a e prea mult. Dacă mergi la 4 meciuri dai banii pe care i-ai fi plătit pentru un abonament".

Inbox
- Bozovici a revenit aseară la antrenamente după ce a fost titular în întîlnirea Muntenegru - Islanda (2-1).
- Abrudan, fundaşul lui U Cluj: "Rapidiştii se luptă la titlu, iar noi ne batem pentru un loc de Liga Europa, deci va fi o partidă dificilă pentru ambele formaţii. Mergem la Bucureşti să obţinem punct sau puncte".
- Constantin Zotta, preşedinte Rapid: "Nu am negociat prelungirile angajamentelor cu fotbaliştii ale căror contracte expiră la vară pentru că sîntem preocupaţi de dosarul de licenţiere".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
supereduardo10
supereduardo10  •  02 Martie 2012, 14:34

GLABER are 2 clase pt Oros dar probabil nu e recuperat complet. E bine totusi ca nu mai jucam cu Burca care ne-a nenorocit in EU si in cateva mecuri din campionat

gazistu
gazistu  •  02 Martie 2012, 12:06

glauber si m antonio, brazilienii sunt baza, oros si burca mai putin.

parazitu2
parazitu2  •  02 Martie 2012, 08:47

Pacat.. Cu perechea Glauber si M Antonio ma simnt cel mai sigur in aparare

Vezi toate comentariile (4)
Comentează