FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - PANDURII 2-0

Oţelul a trecut fără emoţii de Pandurii şi e lider în Liga I » PENAlizaţi

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2010 00:00

Atacantul Marius Pena a înscris superb din foarfecă laterală, iar Sîrghi a pus capul pentru o victorie liniştitoare a Oţelului.

Pandurii Tg. Jiu a arătat aseară, la Galaţi, mai degrabă a trupă de eşalonul secund, acolo unde ar fi şi jucat dacă Inter Curtea de Argeş nu i-ar fi întins mîna s-o tragă iar în Liga 1.

Fără nici măcar o ocazie în prima repriză, gorjenii s-au mulţumit că au scăpat doar cu un gol încasat. Pe care l-a înscris Marius Pena (15) cu o foarfecă laterală de efect la colţul lung. De numele atacantului gălăţean s-au legat toate ocaziile gazdelor: deviere la colţul lung (21), "cap" din şase metri puţin lîngă (27) şi şut din marginea careului (34).

Oţelul se putea desprinde în minutul 47 dacă Balaj vedea lovitura de pedeapsă la Cîrjă sau dacă Sergiu Costin (60), perpendicular cu poarta din 6 metri, nu trimitea haotic cu capul înspre peluză! Oaspeţii şi-au dat seama că trebuie să calibreze şuturile dacă vor să scoată măcar un punct, dar Matei (72) a şutat violent milimetric pe lîngă poartă. Sîrghi (86) a marcat cu capul şi a adus Oţelul la cota de şase puncte din tot atîtea posibile într-un debut mai mult decît liniştit de sezon.

Oţelul a avut penalty
În minutul 47, gălăţenii au avut o lovitură de pedeapsă, neacordată însă de "centralul" Cristi Balaj. Cîrjă a intrat în careu, iar Pintilii, căpitanul oaspeţilor, l-a dărîmat pe fundaşul Oţelului, fără să aibă vreo intenţie de a juca mingea. Balaj a lăsat jocul să continue şi nici măcar asistentul Ghinculeac, de pe acea parte, care era aproape de fază, nu a semnalizat nimic.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
ketas
ketas  •  04 August 2010, 18:22

Toata stima pentru Dorinel si pentru ce a realizat la otelu`, insa PE GIULESTI NU SUFLATI !!! Ramaneti acasa, nu luati puncte de la RAPID !!! FORZA RAPID !!!

florinch
florinch  •  03 August 2010, 10:37

Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana lucrand la calculator?Nimic mai simplu:trimite un mesaj cu textul "LUCRU ACASA" la adresa si vei afla cum

toppyks
toppyks  •  02 August 2010, 14:23

1-1 la rapid

Vezi toate comentariile (8)
Comentează