FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - TIMIŞOARA 2-1

Oţelul CAMPIOANĂ! Pandurii au fost anunţaţi de TAS: "Meciul cu Oţelul nu se va disputa" / Stan: "N-am avut emoţii"

Oţelarii pot desface şampania liniştiţi, Galaţiul e campioană!
Oţelarii pot desface şampania liniştiţi, Galaţiul e campioană!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 18 mai 2011 15:18

UPDATE 15:15 Marius Stan: "N-am avut emoţii"

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, miercuri, că se aştepta la decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv în ceea ce priveşte partida cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 19-a a Ligii I, şi de aceea şi-a permis să programeze deja petrecerea pentru câştigarea titlului.

"Am primit decizia fără niciun fel de emoţie, pentru că era decizia la care mă aşteptam. Acesta este şi motivul pentru care ne-am permis să organizăm, duminică, petrecerea prin care să sărbătorim titlul de campioană", a spus Stan pentru Mediafax.

Preşedintele executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, a declarat că memoriul depus la TAS de gruparea gorjeană a fost respins, astfel că partida cu Oţelul nu se va mai disputa, ceea ce înseamnă că formaţia gălăţeană este campioană.

"Am fost înştiinţaţi de cei de la LPF că decizia TAS ne este defavorabilă, astfel că meciul Pandurii - Oţelul nu se va mai disputa", a spus Pârvulescu pentru Mediafax.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu în partida cu Oţelul Galaţi, de pe teren propriu, din cadrul etapei a 19-a a Ligii I, din cauza datoriei gorjenilor către Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache. Oficialii Pandurilor au contestat la TAS această decizie.

În aşteptarea unui răspuns de la TAS, LPF nu a înmânat tricourile de campioni gălăţenilor, duminică, la meciul cu Poli Timişoara, în urma căruia Oţelul devenise campioană matematic.

Marian Iancu a aflat şi el de decizia TAS-ului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
adr1ano_20
adr1ano_20  •  19 Mai 2011, 11:52
Postat de iulybalog pe 18 Mai 2011, 15:37

Gata nu mai este fotbal in R0.romanica; de altfel nici nu a fost! Si in plus imi este skirba de tara asta si de ro.romani! Numai hotelari, manelisti si injuraturi! Murdar si trist!

daca lua TIMISOARA campionatul spuneai ca an RO e fotbal de foarte buna calitate iumee ma coteiule forzaaaaa otelullllll

mihaienache
mihaienache  •  19 Mai 2011, 01:21

nu aveai emotii ca doar la 21 de puncte pe greseli enorme de arbitraj mai greseau fluierasii inca odata ca doar nu era nici o treaba cine sa ii traga la raspundere mamicutza lu stan...poate?

marian_u
marian_u  •  18 Mai 2011, 22:37

udrea dupa 21/05 va disparea de pe "sticla", adica va disparea ge/se/pe-ul

Vezi toate comentariile (54)
Comentează