FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - BRAŞOV, SÎMBĂTĂ , 18:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Oţelul lansează o campanie pentru mobilarea unui cămin de bătrîni din Galaţi!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, a anunţat, joi, că gruparea sa va iniţia o campanie de strângere de fonduri pentru mobilarea unui cămin de bătrâni din Galaţi, încasările de la meciul cu FC Braşov urmând să fie donate în acest scop.

"În urma unui calcul reiese faptul că este nevoie de aproximativ 150.000 de lei pentru achiziţionarea de mobilier nou pentru acest cămin în care locuiesc şi unele dintre rudele noastre. Înainte de toate, ei sunt oameni şi trebuie să-i ajutăm. Sper să facem rost de această sumă, de aceea şi lansăm campania de strângere de fonduri 'Speranţe de oţel'. Există destui oameni cu potenţă financiară cărora nu le poate rămâne indiferentă această situaţie, a declarat Marius Stan.

Pentru meciul cu FC Braşov, din etapa a VI-a a Ligii I, conducerea clubului a hotărât să mărească preţul biletelor, tocmai pentru a reuşi să strângă cât mai repede banii necesari mobilării căminului. Astfel, un bilet la peluze va costa 10 lei, unul la tribuna a doua 15 lei, iar accesul la tribuna întâi va costa 20 de lei.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
hash123
hash123  •  26 August 2010, 18:13

Frumos, chiar daca au probleme cu banii se gandesc si la altii...

kinder18
kinder18  •  26 August 2010, 18:05

Frumos.Bravo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează