FOTBAL  »  Superliga  »  VICTOR PIŢURCĂ A DEMISIONAT!

Otto Barici a fost propus Stelei!

Otto Barici, Barici, Steaua
Otto Barici, Barici, Steaua

Articol de - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Otto Barici, fostul selecţioner al Albaniei şi adversar al României în preliminariile pentru Euro 2008, a fost propus ca înlocuitor pentru Victor Piţurcă.

Un impresar l-a propus pe Otto Barici apropiaţilor lui Gigi Becali. Acesta ar cere un salariu de 400.000 de euro pe ani şi i-a transmis impresarului că "vin în Ghencea şi pe jos pentru că Steaua e unul dintre marile cluburi ale Europei",

Acesta a mai antrenat în carieră şi pe Dinamo Zagreb, Stuttgart, Fenerbahce şi naţionalele Austriei, Croaţiei şi Albaniei.

Claudio Gentile, fostul selecţioner al naţionalei de tineret a Italiei, şi Andrea Agostinelli, fostul tehnician al lui Napoli, au fost şi ei propuşi echipei din Ghencea.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (58)
cema
cema  •  08 August 2010, 18:56

TIN CU STEAUA DIN 1972 . NU MA INTERESAT CINE FINANTEAZA ECHIPA CI ECHIPA CARE A ADUS ATITEA BUCURII ROMANILOR . LA MUNCA CU ASIS .

cema
cema  •  08 August 2010, 18:53

DE ACORD CA SI GIGI A GRESIT . DAR PRIMII CARE FAC VALURI SUNT NISTE PACALICI DE LA ASIS CARE SE CRED SUPORTERI AI LUI STEAUA . VIN LA STADION , MAI DA CU UN LANT , SE IMBATA , IL INJURA PE GIGI SI SUNT SUPORTERI AI LUI STEAUA . VOR SA PLECE GIGI ! SA ADUCA UN INVESTITOR POTENT SI SUNT DE ACORD .DACA EU MERG LA EI ACASA , LA VEDETELE ASIS , SI II INJUR DE DE MAM , DE TATA , EI CE ZIC ? SA STEA DRACU IN TRIBUNA SI SA SUSTINA ECHIPA , DACA SUNT STELISTI ADEVARATI , SI SA IL LASE PE GIGI .

forzzasteaua
forzzasteaua  •  08 August 2010, 16:44

Este un antrenor foarte bun ar fi o idee. Dar cea mai buna idee ar fi Dan Petrescu antrenor si Ilie Dumitrescu Presedinte.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează