FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG. JIU

Ousmane Viera: "Îmi pare rău pentru Becali, te distrai cu el. Stelei îi va fi foarte greu!"

Articol de - Publicat miercuri, 22 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 22 mai 2013 17:53

Căpitanul Pandurilor este unul din admiratorii lui Gigi Becali. Cum patronul Stelei a fost arestat pentru doi ani, Viera îi va duce lipsa pe micul ecran şi anticipează o perioadă neagră pentru Steaua cu patronul după gratii.


"Îmi pare rău de Gigi Becali. E de treabă. Apărea des la televizor, vorbea, după fiecare meci comenta, te distrai. Acum e la puşcărie. A făcut treabă bună cu Steaua, a ieşit campion, nasol, aşa cum a ieşit. E greu să lucrezi la Steaua cu Gigi Becali, după fiecare meci te grăbeşti să ajungi acasă să vezi ce a spus la televizor. Acum nu ştiu cum va fi Steaua fără el. Gigi Becali e un personaj important la Steaua, în fotbalul românesc. Îi va fi foarte greu clubului fără Becali", a comentat Viera.

Referitor la situaţia din fotbalul românesc, cu echipe care nu au luat licenţa şi care au dispărut pînă la oameni cercetaţi penal, Viera spune că fotbalul are de suferit. "Îmi pare foarte rău pentru fotbalul românesc, nu e bine nici pentru imagine. Au dispărut Craiova şi Timişoara, Rapid merge în B, Dinamo a avut probleme, iar acum Gigi Becali. Îmi pare rău de fotbalul românesc. Sînt dosare pentru Meme, fraţii Becali, Copos. E o nebunie", a mai punctat Viera.

Altfel, preşedintele gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, este dezamăgit de faptul că echipa sa va juca luni. "Gaz Metan Mediaş-Rapid se joacă vineri că are unul de la Mediaş nuntă! Dacă asta e mai important decît un meci între o echipă care se bate la Europa şi una la retrogradare nu ştiu ce să mai zic. Eric are nuntă. Chiar dacă se supără că e prietenul meu, asta e!", a spus Pîrvulescu.

"Să lăsăm jocurile de culise şi să jucăm fotbal! Vreau să fim trataţi la fel şi noi şi Astra. Dacă jucau şi ei luni, atunci da, dacă nu, atunci nici noi să nu fim nevoiţi să jucăm luni", a mai declarat Eugen Pîrvulescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Mai 2013, 09:42

Acum se mai distreaza si aia de la Jilava si Rahova cu el !

foxy
foxy  •  22 Mai 2013, 22:33

Ousmane,lasa prietene ca e bine ca joaca CFR in Cupa Romaniei ,sa nu va ca lificati voi direct daca batea Astra...Dupa meciul cu Brasov ,cand am fost extrem de suparat,am zis ca daca (doar daca) meritati Europa Ligue s-o faceti prin jocul vostru ,nu prin indirecte...

lapusneanul
lapusneanul  •  22 Mai 2013, 18:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nenea, nu e vorba de asta, Frf a renuntat la sanctiuni, pana la o decizie definitiva a instantei, citeste art. 60 din Roaf, punctele a si b au fost aplicate, urmeaza punctul c !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează