FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

OUT?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 mai 2008 00:00

Oficialii lui Poli se gîndesc să renunţe deja la contractul cu nigerianul lui Rio Ave, Chidi, pentru că au pus ochii pe un columbian de la Montpellier, Montano (24 de ani).

După mai puţin de două săp­tă­mîni de la acontarea lui Chi­di (24 de ani) de la Rio Ave, bănăţenii vor să renunţe la ata­cant, deşi nigerianul a semnat de­ja contractul cu Timişoara.

Dezvăluirea surprinzătoare îi aparţine chiar boss-ului Marian Iancu. “S-ar putea să fim nevoiţi să renunţăm la Chidi. Chidi e ex­tra­­co­mu­nitar şi ştim foarte bine po­li­ticile celor de la FIFA şi UEFA, care ne obli­gă să avem un anumit număr de ju­că­tori care nu fac parte din UE. Va tre­bui să analizăm şi să luăm cea mai bună decizie”, a declarat Iancu.

Iancu a explicat că motivul pentru care s-ar putea renunţa la Chidi îl constituie interesul de ultim mo­ment pentru un alt atacant extra­co­munitar. “Eu vreau să dau publicităţii cînd semnează toţi. Am văzut că au apărut mai multe nume. E adevărat, ne-au interesat mulţi ju­că­tori. Acum ne interesează un co­lum­bian foarte bun, care joacă în Fran­ţa, dar lucrurile incă nu sînt clare cu el”, a spus Iancu. Surse autorizate pretind că Timişoara a pus ochii pe Victor Hugo Montano (Montpellier, 24 de ani), care are 29 de meciuri la echipa franceză din li­ga secundă şi 6 goluri marcate.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  28 Mai 2008, 11:26

Club profesionist, ba, nu gluma! No cine muma ma-sii ii mai crede pi astia! E prosti, e nesimtiti, e un club de rahat! POLI AEK Bucuresti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează