FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Fostul antrenor al lui Dinamo vede o candidată-surpriză la titlu: „Nu e exclus să-i vedem și pe ei acolo”

Farul - FCSB
Farul - FCSB

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 22:17 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 22:42

Ovidiu Burcă (43 de ani) este un antrenor liber de contract în acest moment, după despărțirea de Dinamo care a avut loc la finalul lunii noiembrie a anului trecut, iar acesta a analizat lupta la titlu din Superliga.

FCSB este lider în acest moment, cu 44 de puncte după 21 de etape. CFR Cluj este la 8 puncte în spate, iar podiumul este completat de CSU Craiova.

Cum își prezintă Dinamo noul jucător: „Promite o prestație solidă” » „Câinii” anunță când debutează
DINAMO
Cum își prezintă Dinamo noul jucător: „Promite o prestație solidă” » „Câinii” anunță când debutează

Ovidiu Burcă vede o luptă strânsă la titlu + echipa-surpriză implicată

Fostul tehnician al „câinilor” este de părere că FCSB este favorită la câștigarea campionatului. Pe lângă CFR Cluj și CSU Craiova, Ovidiu Burcă o vede și pe Farul Constanța, campioana de anul trecut, implicată în această luptă.

Trupa lui Gheorghe Hagi este pe locul 6 în Superliga, cu 30 de puncte după 21 de etape.

FCSB, dacă va continua așa, o văd principala contracandidată la titlu. CFR, deși a schimbat foarte mult, antrenorul, grupul de jucători nu mai e același, chiar dacă în ultimele meciuri n-a avut consistență, eu îi văd și pe ei intrând în luptă.

Avem și Craiova, care are un antrenor nou, care a transferat și niște jucători interesanți. Probabil și Farul, pentru că am văzut că și acolo s-au transferat jucători și cunoscându-l pe domnul Hagi și conceptul pe care-l are nu e exclus să-i vedem și pe ei în lupta pentru titlu. Deci va fi interesant și acolo”, a precizat Ovidiu Burcă, pentru PRO TV.

Burcă a venit în vara lui 2022 la Dinamo, după ce echipa retrogradase în Liga 2. I-a dus pe „câinii” în SuperLiga la finalul sezonului, însă nivelul din prima divizie s-a dovedit a fi prea ridicat pentru ce înseamnă Dinamo astăzi.

Cu Burcă pe bancă, în Superligă, Dinamo a adunat 10 puncte în 17 meciuri. În total, din iulie 2022, Burcă a pregătit-o pe Dinamo în 56 de meciuri și a avut 19 victorii, 15 egaluri și 22 de înfrângeri.

VIDEO. Ovidiu Burcă despre pasiunea pentru Dinamo: „Mergeam în spatele blocului și loveam mingea acolo, visând să devin fotbalist cândva”

Citește și alte știri:

Gigi Becali e sigur că-l vinde pe 7-8 milioane: „Spuneți-mi unul mai bun în România! Nu le vine să creadă ce face la antrenamente”

Veste uriașă pentru echipa din Superligă! » Primarul a anunțat construirea unui nou stadion: „25.000 de locuri ar fi bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  19 Ianuarie 2024, 11:12

Ha, ha, ha...mai nenea Burca! Sa vezi ce te cocoseaza nenea Sucu, ca pe el l-ai uitat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează