FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Eșec cu FCSB = adio Burcă? Reacție în studio: „Nu mai există răbdare”

Viorel Moldovan crede că Ovidiu Burcă ar putea fi înlocuit în cazul unui eșec în derby-ul Dinamo - FCSB.
Viorel Moldovan crede că Ovidiu Burcă ar putea fi înlocuit în cazul unui eșec în derby-ul Dinamo - FCSB.

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 11:10 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 19:38

Viorel Moldovan crede că Ovidiu Burcă ar putea fi înlocuit în cazul unui eșec în derby-ul Dinamo - FCSB.

  • Dinamo - FCSB e programat duminică, de la 20:30, în runda a 17-a din Superliga. Partida se va disputa pe Arena Națională, va fi liveTEXT, FOTO + VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1
MM Stoica îl „avertizează” pe titularul lui Dinamo: „Are o problemă”
DINAMO - FCSB
MM Stoica îl „avertizează” pe titularul lui Dinamo: „Are o problemă”

Viorel Moldovan, despre Dinamo și Ovidiu Burcă: „Nu mai există răbdare”

„Dinamo nu reuşeşte nicicum să facă puncte, să urce în clasament. E într-un moment delicat de o perioadă bună de timp. Burcă a crezut în echipă, a făcut o muncă excelentă, dar rezultatele te menţin în funcție până la urmă.

Burcă a avut toată susţinerea conducerii, dar lucrurile au început să scârţâie, lumea e deja impacientată, nu mai există răbdare. Nu ştiu ce se va întâmpla cu Dinamo şi Burcă dacă vor pierde şi cu FCSB. Cred că şi Burcă e obosit, din ce văd în declaraţii. 

Chiar dacă faci tot ce depinde de tine, când nu reuşeşti... la un moment dat ceva trebuie să se întâmple”, a spus Moldovan, potrivit orangesport.ro.

VIDEO. Dinamo vrea să înceapă remontada cu FCSB

Ovidiu Burcă și jucătorii au publicat mesaje video pentru suporterii pe care-i așteaptă alături la Arena Națională duminică seară, la derby-ul Dinamo - FCSB.

Dinamo a adunat 10 etape consecutive fără victorie, trei remize și șapte eșecuri. Mai mult, în ultimele zece dueluri directe dintre cele două rivale, FCSB are cinci victorii, în toate competițiile, alte trei meciuri s-au încheiat la egalitate, iar Dinamo a învins de două ori.

Imagini senzaționale de la primul FCSB - Dinamo din istorie » Burcă a comis-o, Pițurcă în extaz, MM pe garduri + Lupescu s-a însurat în timpul meciului
DINAMO - FCSB
Imagini senzaționale de la primul FCSB - Dinamo din istorie » Burcă a comis-o, Pițurcă în extaz, MM pe garduri + Lupescu s-a însurat în timpul meciului

„Câinii” se pregătesc de Derby de România, sperând că se vor baza pe aproximativ 25.000 de suporteri la stadion. Tocmai de aceea, vineri și sâmbătă, câte doi dintre jucătorii dinamoviști vor veni și vor vinde bilete la Arena Națională, interacționând astfel cu fanii.

19 augusteste data ultimului succes din Liga 1, 3-2 în deplasare la Voluntari

Joi, câțiva dintre „actorii” principali ai lui Dinamo au transmis mesaje suporterilor. În condițiile în care aceștia din urmă sunt furioși de situația formației, blamând conducerea, pe antrenorul Ovidiu Burcă și pe jucători, care au dus echipa pe penultimul loc în clasament, unul retrogradabil.

1este cifra victoriilor lui Dinamo acasă în actuala ediție, 1-0 cu FC Botoșani, tot în luna august

Ovidiu Burcă este la al 2-lea duel personal în Derby de România, ca antrenor, după ce a bifat multe astfel de confruntări ca fotbalist. Ca jucător a cunoscut gustul succesului. Ca antrenor, încă nu, în startul sezonului regulat fiind 2-1 pentru FCSB pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Săptămâna derby-ului era una din cele mai intense săptămâni. Totul era la cote maxime. Îmi aduc aminte că în săptămâna aceea intensitatea era la un nivel incredibil, toți ne doream să jucăm. Știam ce bucurie putem oferi fanilor să câștigăm împotriva rivalilor. Nopțile erau puțin mai agitate, știam cât de mult își doresc fanii să ieșim victorioși.

Mesajul meu pentru fani: avem nevoie de voi alături de noi, împreună putem întoarce situația care nu este cea mai plăcută, nici pentru noi, dar nici pentru voi! Îi așteptăm în număr cât mai mare, facem tot ce depinde de noi pentru a-i face fericiți”, a transmis Ovidiu Burcă într-un mesaj video publicat pe pagina oficială a clubului.

Este o săptămână în care încercăm să ne pregătim cât mai bine posibil, știm ce înseamnă un derby. Încercăm să ne facem cât mai bine temele, să fim pregătiți la ora de start a meciului. Deși nu suntem într-o situație foarte bună, avem nevoie de fani la stadion, sperăm să îi vedem în număr cât mai mare.

- Dennis Politic, atacant Dinamo

Lamine Ghezali speră să dea primul gol în Liga 1: „Sunt nerăbdător să joc”

Lamine Ghezali a marcat goluri cu CSA Steaua, în liga secundă, speră să o facă și în Derby de România cu FCSB. Ar fi un debut pentru el, nu a înscris niciun gol în Liga 1. Doar s-a întrecut în ratări.

Eșec cu FCSB = adio Burcă? Reacție în studio: „Nu mai există răbdare”
Lamine Ghezali (24 de ani), extrema lui Dinamo.

„E un meci important pentru noi, dar și pentru fani, pentru că este un derby. Cred că nu doar eu, toți fanii, jucătorii, vor revanșa, sunt nerăbdător să joc. Îmi aduc aminte și anul trecut când erau mulți fani pe stadion, ne-au dat tot sprijinul, e foarte important să simtă că suntem aici să luptăm. Ei pot fi al 12-lea jucător, sper să vedem un stadion plin să ne susțină”, a comentat francezul.

Un meci foarte important, cu siguranță vom fi gata. Fanii ne împing de la spate, în aceste meciuri cu atât mai mult, avem nevoie de ei și sunt convins că vor fi alături de noi

- Christian Ilic, mijlocaș Dinamo

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - FCSB

Mai multe articole de actualitate: 

Ultimul antrenor campion cu FCSB: „Știu, am fost acolo, eu zic că e ghinion”. De ce nu vrea să retrogradeze Dinamo

Miodrag Belodedici deconspiră după ani și ani: „Aceasta este primul meu club, de suflet”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  25 Noiembrie 2023, 23:06
Postat de mirstelistu pe 25 Noiembrie 2023, 07:40

Ghezali abdalahi si alte petarde v-au adus unde sunteti in clasament si voi visati cai verzi pe pereti

Corect. Insa mai corect este sa vedem de ce au fost aduse petarde. Pt ca "nu e bani". Adica noii patroni nu au gasit investitori. :)

mirstelistu
mirstelistu  •  25 Noiembrie 2023, 07:40

Ghezali abdalahi si alte petarde v-au adus unde sunteti in clasament si voi visati cai verzi pe pereti

scooter
scooter  •  24 Noiembrie 2023, 19:20

Lasati-l pe Burca sa -si faca treaba ! Gasiti-va altceva de criticat ! I-as face un contrcat pe 3 ani cu clauza de 1 000 000 euro daca l dai afara ! Doar asa in ciuda ....***rotestatarilor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează