FOTBAL  »  Superliga  »  LITIGIU

EXCLUSIV / VIDEO Fotbalistul care l-a învins pe Rotaru în instanță și i-a adus Craiovei interdicție la transferuri: „Am știut că sunt la o echipă formată pe spatele nostru”

Ovidiu Dănănae a jucat un singur meci la CS Universitatea Craiova.
Foto: Arhivă GSP
Ovidiu Dănănae a jucat un singur meci la CS Universitatea Craiova. Foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 12:32 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 17:16

Ovidiu Dănănae (37 de ani), fost fundaș dreapta la FCU Craiova, a vorbit, în direct la GSP Live, despre litigiul în care a fost implicat cu rivala din oraș, CS Universitatea Craiova, formație pentru care a evoluat în perioada iulie 2014 - august 2015. 

CONTEXT: 

  • În octombrie 2015, Ovidiu Dănănae a câștigat un litigiu împotriva clubului condus de Mihai Rotaru. Oltenii i-au reziliat unilateral contractul acestuia și au fost nevoiți să-i plătească fostului fotbalist suma de 49.500 de euro net, reprezentând salariile fostului jucător în perioada octombrie 2015 - iunie 2016, anunța LPF la acea vreme, citat de 24s.ro. 
  • De asemenea, CS Universitatea Craiova a primit interdicție la transferuri pentru două ferestre de mercato, până în ianuarie 2017, mai arată sursa citată. Clubul din Bănie a fost nevoit să-i plătească lui Ovidiu Dănănae și suma de 2.955 de lei, reprezentând taxa de procedură, fond și recurs.
  • Decizia a fost una definitivă și executorie pe plan intern.

VIDEO. Ovidiu Dănănae vorbește la GSP Live despre litigiul cu CSU Craiova: „CSU era intangibilă atunci”

„La momentul respectiv încă activam. Am știut dintotdeauna că echipei unde m-am format și unde am crescut ca jucător i se întâmplase o mare nedreptate și s-a desființat. 

Am știut că mă duc la o echipă formată pe spetele nostru cum se zice. Pur și simplu am încercat să îmi fac datoria de jucător profesionist, dar nu am fost atașat absolut nicio clipă de acel club. 

Am știut ce fel de echipă și ce fel de club era, dovadă că la câteva luni de zile distanță am cerut să plec sau am intrat în conflict cu ei. 

CSU era intangibilă atunci. Cam toate i se cuveneau, cam peste tot unde se duceau credeau că toate li se cuvin și mă bucur foarte mult că am câștigat acel litigiu. Îi mulțumesc foarte mult avocatei mele care m-a ajutat și îi mulțumesc mult lui Dumnezeu. 

Este de domeniul trecutului acest lucru, dar eu am știut diferența dintre cele două cluburi. Drept dovadă, patronul Adrian Mititelu a știut acest lucru, pentru că altfel nu mai reveneam la echipa Universitatea Craiova”, a declarat Ovidiu Dănănae, la GSP Live. 

Citește și:

A venit și verdictul în instanță privind sigla Rapidului! » Decizie răsturnată la Curtea de Apel: „Nu credeam că avem cum să pierdem”

Gigi Becali revine în forță la butoane » 4 schimbări în primul „11” pentru meciul cu Farul, dintre care 3 dictate de patronul FCSB

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  27 Ianuarie 2023, 14:43

...da ne am suit pe spinarea lui ...si am format echipa ...

Gaf76
Gaf76  •  26 Ianuarie 2023, 22:17

Are coloana vertebrala precum trestia! :)

sud97
sud97  •  26 Ianuarie 2023, 21:42
Postat de ipsilante pe 26 Ianuarie 2023, 15:45

Cum sa musti mana care te-a hranit si te hraneste inca? La CS Univ. Cv. Dananae a dezamagit si a fost dat afara. Cum sa sustina cauza lor, cand acolo a fost corp strain? Acum ridica osanale angajatorului care ii da o paine alba, de mancat, si care, daca l-ar da afara, ar ramane somer... Cat despre cele doua interventii ale lui, la GSP, pe tema "adevarului" despre Stiinta "cea adevarata", sa ma ierte si el, si angajatorul lui. Am trait epoca de trista amintire, in care Mititelu isi batea joc de Stiinta, de suporteri, mutand echipa din oras, de cetatenii Craiovei si de proprii lui bani! Mortul de la groapa nu se mai intoarce! A omorat Stiinta voit, pentru ca sa scape de milioanele de dolari datorie si de creditorii care-l alergau prin oras si instante. Din pacate, M Sandu si M Dragomir i-au picat in plasa, si l-au salvat, dezafiliind clubul, facandu-i astfel jocul murdar. Altfel, ar fi disparut definitiv din peisaj,ramanand falit pe viata. Asa, a revenit in acelasi stil de agresiv, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, iar "Stiinta lui", crede ca este cea "veritabila"! Oare? Pantru GSP, Lucesti, si altii care cred ca Mititelu, si ii fac propaganda, sa stie ca ne jignesc pe toti cei care suntm langa acest club de decenii si cunoastem toate detaliile "povestii". Deci, d-ul Dananae sa-si savureze painica si sa taca! FORZA STIINTA!

Lasa-le la usa Marcele :)))) amuzament maxim cu mogosenii astia , superterii unei clone infiintata politic :))) Respect Dananae! I-ai luat banii Custodelui! :))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează