FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OȚELUL (AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI1, DOLCE2, LOOK PLUS)

Părăsiţi de fani! Cîte bilete au vîndut steliștii pentru meciul cu Oțelul

Steaua s-a obișnuit să evolueze cu tribunele mai mult goale
Steaua s-a obișnuit să evolueze cu tribunele mai mult goale

Articol de , - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 00:00

Puţin peste 700 de bilete s-au vîndut ieri pentru meciul din această seară cu Oţelul de la ora 20:30.

Suporterii Stelei nu mai vin în număr mare la meciurile de pe teren propriu, iar galeria a decis să boicoteze partidele echipei. Chiar dacă roş-albaştrii sînt pe primul loc în Liga 1 şi calificaţi în finala Cupei României şi a Cupei Ligii, ieri s-au vîndut puţin peste 700 de bilete pentru întîlnirea contra gălăţenilor.

"Suporterii trebuie să vină la meciuri şi să fie alături de noi pentru că avem nevoie de susţinerea lor! Sîntem pe primul loc şi vrem să ne bucurăm împreună pentru titlul de campioni", a spus Varela.

Îi costă mai mult

După ce-au decis să plece din Ghencea, oficialii campioanei au făcut contract cu cei de la ALPAB doar pentru primul inel al Arenei Națioanale. Doar în cazul în care cererea de bilete va fi mai mare, atunci vor deschide și restul stadionului.

Dacă pe Ghencea plăteau 24.000 de euro pentru fiecare meci disputat, pe Arena Națională costul este de aproximativ 35.000 de euro! Casele de la Arena Naţională sînt deschise şi astăzi, de la ora 10:00 pînă la ora 20:30, iar preţurile sînt cuprinse între 10 şi 100 de lei.

"Trebuie să fim motivați, nu mai avem nimic de pierdut, cred că putem să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv"
Dumitru Hotoboc, portar Oţelul

 Meciurile Stelei din 2015 jucate acasă

Meci Scor Stadion Spectatori
Steaua - Petrolul 0-1 Arena Naţională 5.000
Steaua - Petrolul 3-1 Arena Naţională 14.206
Steaua - Viitorul 4-1 Ghencea 1.500
Steaua - CFR Cluj 1-0 Ghencea 3.000
Steaua - Rapid 0-1 Ghencea 9.437
Steaua - Astra 3-0 Ghencea 4.180

steaua otelul

Patru în pericol

Steaua trebuie să cîștige partida cu Oțelul pentru a se distanța de ASA Tîrgu Mureș, formație care a remizat la CFR Cluj, 2-2, însă trebuie să fie și atentă la cartonașele galbene. Patru dintre fotbaliștii pe care Gâlcă i-a păstrat în lot pentru meciul din această seară sînt la limita suspedării. Astfel, dacă vor încasa cartonaș galben, Papp, Iancu, Nicușor Stanciu și Rîpă vor lipsi în etapa următoare, cînd Steaua va evolua pe terenul celor de la U Cluj. Papp a ajuns la 8 cartonașe în acest sezon și de acum încolo orice avertisment pe care-l va primi îl va trimite în tribună la următoarea partidă.

I-a vizitat Becali

Ieri dimineaţă, jucătorii campioanei au avut o surpriză în momentul în care au aflat că patronul echipei, Gigi Becali, urmează să vină să-i viziteze în cantonament. Aflaţi la hotelul Parliament din Bucureşti, Prepeliţă şi compania au fost anunţaţi de staff-ul echipei de vizita patronului, iar jucătorii care nu era opriţi în lot pentru meciul de astăzi cu Oţelul au venit de acasă. Întîlnirea cu fotbaliştii a avut loc în restaurantul hotelului şi a durat aproximativ cinci minute, apoi aceştia au plecat în Ghencea, unde au avut programat primul antrenament al zilei.

Fără marcatori

În partida tur, disputată la Galați pe 5 octombrie, roș-albaștrii s-au impus clar, cu 3-0. Golurile Stelei au fost reușite de Latovlevici, Sînmărtean și Szukala.

În această seară, nici unul dintre aceștia nu se va mai afla printre titularii lui Gâlcă. Primul, după ce a refuzat prelungirea, nu mai intră în vederile tehnicianului și n-a mai evoluat în Liga 1 de pe 26 octombrie 2014.

Ceilalți doi au fost vînduți în iarnă la Al Ittihad, formația pregătită de Victor Pițurcă. În prezent, cel mai periculos jucător al roș-albaștrilor este Adi Popa, acesta fiind golgeterul echipei, cu 5 reușite în campionat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Aprilie 2015, 04:16
Postat de Proca Cristian pe 19 Aprilie 2015, 17:34

"suporteri" de rezultate...cine tine cu steaua,se aseamana cu istoria acestei mizerii de echipa infiintata abuziv ,in liga 1... toti care s-au facut stelisti,au facut-o doar pentru palmares,fiindca toti sunt niste boossi ! ... suporteri pentru cupe si flori ,nu din pasiune pentru culori ... niste *** !

maine e primul semn al desfiintarii rapidiste si tu minti aici cu nerusinare !

simohayha
simohayha  •  19 Aprilie 2015, 17:40
Postat de altona pe 19 Aprilie 2015, 15:36

FCSB se RE-OBISNUIESTE cu tribunele goale. Poate ca armata ar putea trimite citeva plutoane de soldati sa umple tribunele. Nu ar fi ceva nou.

Bre americane, crezi ca daca ai schimbat roata cu pene pe podoabele indienilor sioux esti mai interesant? Pe vremea lui nea Nicu puteai ocupai doua stadioane gen National Arena numai cu militari din Bucuresti. Acum umpli doar un singur stadion. Doar ca trebuie sa aduci intreaga Armata româna. Pentru militarii in termen se făceau liste si mergeau doar cativa din fiecare pluton, restul doritorilor oftand pe langa aparatele de radio sau televizoarele alb-negru. Cei mai multi dintre soldati , dupa ce au vazut meciuri cu Magica Steaua ( Sevilla 86) s-au lasat la vatra stelisti convinsi. Atunci se vorbea de Steaua cum se vorbeste acum de Simona Halep si celelalte echipe erau majoritatea estompate de stralucirea echipei din Ghencea. Daca ai putea vedea un meci al Simonei ai refuza pentru ca te-ai simti constrans? Nu cred! De" ABBA" ,o echipa mediocra pe atunci, isi mai aduce aminte altcineva decat o mana de mosi din Cutarida , Chibrit si Giulesti? Mai nim eni!

928860000478598
Proca Cristian  •  19 Aprilie 2015, 17:34

"suporteri" de rezultate...cine tine cu steaua,se aseamana cu istoria acestei mizerii de echipa infiintata abuziv ,in liga 1... toti care s-au facut stelisti,au facut-o doar pentru palmares,fiindca toti sunt niste boossi ! ... suporteri pentru cupe si flori ,nu din pasiune pentru culori ... niste *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează