FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Păcăleala Adrian Mutu! "Briliantul" e sub jucători precum Guerra şi Stojkov » Gafa făcută de şefii Petrolului în iarnă

Articol de - Publicat luni, 17 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 15:00

Adrian Mutu a făcut aseară cel mai bun meci al său de cînd este la Petrolul, însă nu a putut să îşi ajute echipa să cîştige partida cu Astra, terminată la egalitate, 1-1.

Totuşi, "Briliantul" are în continuare o evoluţie destul de ştearsă, mult sub aşteptări. Mai exact, Mutu nu a reuşit să înscrie nici un gol în cele 4 partide oficiale şi doar o pasă decisivă.

Hoban = 2 X Mutu şi Zicu

Pe lîngă Adrian Mutu, şi Ianis Zicu a fost adus cu surle şi trîmbiţe la Ploieşti, însă a dezamăgit crunt în primele partide din acest sezon.

Spre deosebire de cei doi, Ovidiu Hoban a punctat de două ori în 2014: un gol la parida de ieri şi unul împotriva lui FC Braşov.

Sub Guerra şi Stojkov, egal cu Milea şi Coşereanu

Dintre jucătorii veniţi în Liga 1 în iarnă sînt cîţiva care au reuşit să puncteze, dar care nu au salariul lui Adrian Mutu. Guerra (Săgeata) şi Stojkov (FC Botoşani) au reuşit să înscrie.

Deocamdată, Mutu este la nivelul lui Coşereanu, Milea, Burlacu sau Cîrjan, fiecare dintre aceştia avînd cîte un assist.

Hamza şi Dore au înscris mai mult decît Petrolul

Pentru a-i face loc lui Adrian Mutu, Petrolul a fost nevoită să-i vîndă pe Younes Hamza şi Ferebory Dore. Pînă acum, afacerea nu este una deloc profitabilă.

Hamza a înscris de 3 ori pentru Botev Plovdiv, în timp ce Dore a punctat şi el tot de 3 ori. În total, cei doi au marcat cu două goluri mai mult decît a reuşit Petrolul în primăvară (4 goluri).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
supersolo
supersolo  •  19 Martie 2014, 00:54

Pai Mutu e varza de cand i s-a terminat suspendarea pentru dopaj...de atunci tot coboara valoric ...dar nu si pretentiile lui...prostii nu au decat sa plateasca cand ai o ruina de jucator...daca l-ai adus pentru imagine ....pune-l in vitrina sa stea 8 ore acolo si sa-si justifice salariul....in rest ....al plang pe Capra ..vrea mult cu foarte putin ...pai petrolul nu joaca in 11 ...cred ca joaca 8 contra 11...Zicu si Mutu sunt in plimbare cam tot timpul....cat despre goluri...numai Mutu viseaza la ele ...altii mai si inscriu ...

olteanultg
olteanultg  •  18 Martie 2014, 08:29

mutu nu sa adaptat la clima din romania el fiind de pe alte meleaguri si sa fim seriosi nici sistemul de joc nu il avantajeaza.are nevoie de cateva luni pana sa ajunga la nivelul dorit.poate nici prafurile de la noi nu sunt de calitate,nu va ganditi si la asta.

merace
merace  •  17 Martie 2014, 22:13

Petrolul NU a fost nevoită să-i vîndă pe Younes Hamza şi Ferebory Dore pentru a-l lua pe Mutu. I-a vandut fiindca asa traieste un club de fotbal. Alege ce vinde si ce cumpara. Trist, dar adevarat, oi nu sunt doar la Steaua, ci la toate cluburile care vand oi batrane sau ieftine si cumpara oi tinere sau scumpe, pentru propriul comert cu branza... :D hahaha

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close