FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Păcăliţi la semnătură » Axente şi Scutaru nu au primit suma promisă în momentul transferului

Axente şi Scutaru stau mai mult pe banca de rezerve sau pe la echipa a doua
Axente şi Scutaru stau mai mult pe banca de rezerve sau pe la echipa a doua

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 14:45

Mircea Axente şi Cristi Scutaru trebuiau să primească 20.000 de euro cînd au venit la Dinamo, dar abia au primit un sfert din sumă săptămîna trecută.

Într-o perioadă în care nu sînt bani pentru a aduce salariile la zi, jucătorii ce au semnat în vară au pretenţia ca promisiunile financiare de la începutul sezonului să fie respectate. Este cazul lui Mircea Axente şi al lui Cristian Scutaru, cei doi ajungînd în pragul disperării săptămîna trecută, întrucît nu încasaseră nici un leu de trei luni şi nu aveau bani să-şi achite chiria şi cele necesare traiului zilnic.

Atît Axente, cît şi Scutaru au renunţat în vară la banii pe care îi mai aveau de primit de la Politehnica Timişoara, fiecare cîte 70.000 de euro. Şi-au depus memorii pentru a deveni jucători liberi de contract, iar roş-albii le-au promis că vor primi cîte 20.000 de euro de om la semnătură. Imediat după ce au parafat contractul, li s-a transmis că nu sînt bani şi că îşi vor primi drepturile ulterior.

Au trecut trei luni de atunci, iar cei doi nu încasaseră nici un cent, nici din bonusul de la semnătură, nici din salariu! Roş-albii le-au virat la finalul săptămînii trecute cîte 5.000 de euro din prima promisă, asta doar după ce jucătorii au solicitat vehement acest lucru, însă nu le-au dat şi salariul pe luna iunie, cum s-a întîmplat la ceilalţi fotbalişti.

1 gol a marcat Axente în cele patru partide jucate pentru Dinamo în acest sezon, în Liga 1

2 meciuri a bifat Scutaru în acest sezon pentru roş-albi, ambele în campionat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Septembrie 2012, 21:11

Stelisti ! Face-ti repede o fotografie cu clasamentul ca s-ar putea peste alti doi ani sa mai fi-ti pe prima pozitie !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Septembrie 2012, 20:43

Lasa ca o sa le dea din aia care are Becali sa-i dea lui Sechelariu si din aia care trebuia sa ii dea la Pitesti pentru formarea lui Chipciu !

fangigi
fangigi  •  17 Septembrie 2012, 20:42
Postat de drunk_driver pe 17 Septembrie 2012, 15:53

I-au mintit c-or sa joace in Europa ??? :))))

vaaai, ce spirituali sunt stelemistii cand comenteaza de Dinamo sau alte echipe! ati uitat cand va baga MM pumnu-n gura? sau cand va gaza si va dadea bastoane-n cap Gigi prin peluza?sau cand va dadea Haifa 6-0?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează