FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

“Păcat de talentul tău!”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iunie 2008 00:00

După ce Aliuţă l-a luat în colimator pe Dusan Uhrin jr, acuzîndu-l de favoritisme faţă de străini, tehnicianul ceh nu i-a rămas dator.

Dusan Uhrin jr. vrea să rămînă e­legant şi cînd răspunde ata­cu­rilor. După ce Marian Ali­uţă i-a aruncat în cîrcă antre­no­ru­lui lui Poli mai mul­te acuzaţii, de la favorizarea jucătorilor străini la lip­sa cunoştin­ţe­lor fotbalistice, Uhrin i-a răspuns ieri fotbalistului. “Nu am nici un favorit în echi­pă, iar Aliuţă cred că a fost unul din­tre ju­că­torii care a pri­mit cele mai mul­te şanse la Poli, încă din pre­gă­tiri. El a avut o oportu­ni­ta­te imensă în iar­nă, dar, după meciul cu Vaslui, am tras concluzia că nu poa­te evolua con­stant”, a explicat ce­hul, referin­du-se apoi şi la epi­soa­­dele în care mij­locaşul a fost lăsat în afara lo­tu­lui: “Cu Bistriţa nu s-a aflat în lot, pen­tru că a avut o atitudine catas­tro­fală înainte. Apoi, nu înţeleg cum a ajuns la Naţională după me­ciul cu Vas­lu­iul. Cineva s-a încurcat rău!”.

Tehnicianul ceh i-a adus amin­te lui Aliuţă care sînt cauzele pentru care nu a convins la Poli. “Este un ju­cător cu un foarte mare talent, dar talentul nu ajunge. Păcat că nu are şi ambiţie şi dorinţă. Acestea i-au lipsit la Timişoara şi de aceea a plecat. Eu nu am avut nimic împo­tri­va lui. Îmi pare rău că nu şi-a dat sea­ma că doar din cauza sa nu a jucat mai mult. Nici nu vreau să vor­besc mai multe, pen­tru că de fiecare dată cînd am avut ne­voie de el a fost accidentat”, a mai spus Uhrin jr.

“Un frustrat!”
Iancu i-a luat şi el partea lui Uhrin, în “războiul” cu Aliuţă. “Dusan ştie ce are de făcut, nu are parti­pri­suri, la el joacă cine merită, iar Aliu­ţă a fost titular o bună perioadă”, a spus finanţatorul, deranjat mai ales de afirmaţia că singurul din staff care ştie fotbal e Velcea: “E o mare prostie, încearcă să creeze disensiuni, dar n-o să reuşească. E frustrarea unuia care nu şi-a găsit locul aici”

Ganea, învoit
Deşi fac parte din lotul care a fost anunţat pentru stagiul de pregătire din Ungaria, Mansour şi Ganea nu au plecat la Debrecen ieri, împreună cu echipa. Senegalezul aşteaptă încă viza, iar Ganea a fost învoit pentru o zi de Uhrin pentru a-şi rezolva unele probleme personale. Alexa era să rămînă şi el acasă, pentru că s-a prezentat la stadion fără paşaport, dar a fost salvat de soţie, care a venit înainte de plecarea echipei şi i-a adus documentele.

Uhrin, fan România
Eliminarea Cehiei de la Campionatul European l-a dezamăgit pe antre­no­rul lui Poli, Dusan Uhrin. “Este groaz­nic, sînt foarte supărat! Nu îmi vine să cred!”, a fost reacţia lui Uhrin după Turcia -Cehia 3-2, meci care a trimis formaţia antrenată de Karel Bruckner acasă. Tehnicianul timişorenilor s-a reorientat însă re­pede: “Acum nu susţin decît echipa României. Sper să meargă ei acum cît mai departe!”.

Cînu în stand by
Transferul lui Cînu la Vaslui a intrat în impas, conform declaraţiilor lui Adrian Porumboiu, iar Marian Iancu este la un pas de a-şi pierde răb­da­rea cu fundaşul: “Din punctul nostru de vedere, ne-am înţeles cu clubul. Dacă el nu s-a înţeles, nu ştiu, să ră­mînă. La Liga a III-a avem nevoie de jucători. M-am cam săturat şi nu am timp să mă ocup de asta, e proble­ma lui ce face. Dacă are ceva de re­proşat, să spună. Ce are de primit va primi, pentru că are contract. N-am să comentez dacă merită sau nu”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  17 Iunie 2008, 10:23

Aliuţă e ca Luţu: talent inutil.

 •  17 Iunie 2008, 09:11

Aliutza-fara-pootza e un loser. Nascut talent si ramas eterna speranta, se muta in fiecare vara la alt club, mai ciupeste niste bani si mai triseaza fotbalul pentru cateva luni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează