FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pace la bustul gol! » Iată cum s-au împăcat Deac şi Pancu

Pe marginea bazinului apare și o sticlă de bere.
Pe marginea bazinului apare și o sticlă de bere. "Nu e în poză, e o iluzie optică", au glumit Deac și Pancu

Articol de , - Publicat vineri, 09 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 decembrie 2011 19:47

Deac şi Pancu s-au împăcat ieri, la recuperare, după ce au avut un schimb dur de replici pe gazon, în meciul cu Pandurii (2-0).

Conflictul de pe teren, de la partida de miercuri, cu Pandurii (2-0), dintre Ciprian Deac şi Daniel Pancu a fost dat uitării de cei doi. Pentru a convinge pe toată lumea că s-au împăcat, rapidiştii s-au pozat ieri în bazin, de gît, după antrenamentul de recuperare. "Hai să bem un suc împreună, să se vadă că nu sîntem certaţi", au zis giuleştenii.

Totul a pornit de la o fază petrecută în minutul 43 al partidei cu gorjenii, cînd deranjat că Pancu nu i-a pasat, mijlocaşul împrumutat de la Schalke a avut o reacţie nervoasă la adresa colegului său. Deranjat de ieşirea lui Deac, veteranul din lotul alb-vişiniu s-a dus la el şi l-a certat pe un ton dur, moment în care Ciprian s-a întors către Lucescu şi a cerut schimbarea, dar a fost refuzat.

Imediat după meci, amîndoi au explicat incidentul. "Pancone cred că are ceva cu numărul 7 pentru că am înţeles că anul trecut a avut ceva de împărţit şi cu Cesinha. Asta e, în retur îmi schimb numărul de pe tricou şi se rezolvă", a spus Deac. În timp ce atacantul şi-a argumentat gestul: "Ăsta sînt eu, nu mă pot controla! Am avut astfel de ieşire şi la adresa unor jucători mai în vîrstă decît mine, pe cînd eram un puşti. Mama să fi fost în locul lui Cipri şi tot la fel aş fi procedat. Pe teren, nu ţin cont de nimic! Totuşi, îmi cer scuze, îmi dau seama că astfel de incidente nu-şi au locul pe terenul de fotbal!".

Există precedente
Nu e prima oară cînd rapidiştii se ceartă pe teren. În octombrie 2007, la un meci jucat la Iaşi, Marius Constantin a avut o ieşire şi mai urîtă la adresa colegului său, Emil Dică. Stoperul s-a dus la mijlocaş şi i-a dat un cap în gură pentru că acesta greşise o pasă decisivă. De asemenea, în ianuarie 2008, în cantonamentul din Portugalia, Dani Coman şi acelaşi Constantin s-au bătut la un antrenament.

"E ceva absolut normal, îmi place atitudinea asta a băieţilor. Erau extrem de montaţi să cîştige şi frustraţi că nu reuşeam să marcăm. Bravo lor! La pauză şi-au dat mîna şi s-au împăcat" ( Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
yonnyelturco
yonnyelturco  •  11 Decembrie 2011, 11:52

Pancu si beat joaca mai bine decat orice oaie de la stelemeaua ;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează