FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pachet întreg » Mulţescu s-a decis: contracte pentru trei jucători de la Severin!

Durimel se antrenează de aseară cu
Durimel se antrenează de aseară cu "cîinii"

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 00:49

Asanovici şi Hasanovici vor fi achiziţionaţi de Dinamo, Mulţescu îi place pe amîndoi, iar aseară s-a alăturat ”cîinilor” şi un alt jucător venit de la Severin, apărătorul francez Durimel.

Gigi Mulţescu a fost deja convins de către Antonio Asanovici şi de către Mirza Hasanovici că sînt buni de Dinamo. Iar de aseară "haita" l-a primit şi pe Alexandre Durimel, stoperul francez de 23 de ani, care a fost coleg la CS Severin cu cei doi, plus atacantul Joel Thomas, venit de luni la echipa roş-albilor. Toţi vor merge în cantonament cu "cîinii", la Poiana Braşov. Asanovici şi Hasanovici au oferit deja randamentul scontat şi urmează să semneze cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Fundaşul croat, 21 de ani, chiar i-a impresionat pe dinamovişti. "Nu e foarte rapid, dar loveşte curat, frumos balonul, este o achiziţie bună", au comentat coechipierii. Închizătorul bosniac are ceva probleme cu documentele, de aceea se aşteaptă ca agenţii lui să vină cu toate actele jucătorului de 22 de ani, întrucît cei de la Severin nu sînt de acord cu trecerea liberă a fotbalistului la Dinamo, cerînd şi ei o sumă de transfer, fie ea şi mică, de 10.000 de euro.

Bălan şi Curelea, scumpi
Dinamoviştii i-au avut în vederi şi pe doi foşti "studenţi", pe mijlocaşul ofensiv Tibi Bălan, 32 de ani, liber de contract, şi pe atacantul Costin Curelea, 28 de ani, care şi-a încheiat acordul cu Dinamo Minsk. Însă, amîndoi au solicitat contracte de cel puţin 10.000 de euro pe lună, iar şefii din Ştefan cel Mare nu agreează ideea.

5,06 este media notelor GSP primite de Durimel, cea mai mică dintre titularii Severinului în primăvară

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Ce clasă de antrenori!
Veteranii Ionel Dănciulescu, 36 de ani, şi Cătălin Munteanu, 34 de ani, sînt doriţi şi în proximul sezon la Dinamo, pe teren, dar cei doi se apucă şi de învăţat, vor începe la toamnă cursurile Şcolii de antrenori a FRF. Alături de cei doi, colegi de clasă, vor fi alţi doi "clasici" ai ultimilor 15 ani din fotbalul românesc: fostul coleg al "cîinilor", Florin Bratu, 33 de ani, şi rapidistul Daniel Pancu, 35 de ani.

Clau-gol despre Dinamo, Gigi şi Steaua
Claudiu Niculescu nu şi-a uitat trecutul dinamovist: "Visez să antrenez cîndva prima echipă, dar, deocamdată, nu e cazul. Gigi Mulţescu a fost o alegere inspirată, mai ales că se vrea reconstrucţie cu jucători tineri. Ionuţ Negoiţă a început un proiect frumos, a achitat datoriile. Cristi Borcea nu se mai întoarce în fotbal, e clar. Sincer, e ciudat să mă uit la TV şi să nu-l mai văd pe Gigi Becali, mă obişnuisem cu el. Mi-a părut rău că a fost arestat. Era sarea şi piperul fotbalului românesc. Chiar dacă sînt "cîine" convins, vreau ca Steaua să joace mai departe în cupele europene".

Naumovski, păstrat şi prima opţiune
Kiko Naumovski urmează să revină în acest weekend de la convocarea primei reprezentative a Macedoniei, după ce-a primit cîteva zile în plus de vacanţă. Portarul de 24 de ani va rămîne în lot, Mulţescu se bazează pe el, ar putea fi prima opţiune pentru titularizare, mai ales că lui Bălgrădean i se caută contract în Spania, în Rusia şi în Azerbaidjan. Antrenorul va testa şi alţi goalkeeperi.

Albanezul era lîngă Neymar şi Balotelli
Mijlocaşul stînga albanez Hair Zeqiri, 24 de ani, s-a antrenat şi aseară cu roş-albii, iar Mulţescu va decide azi dacă urcă, alături de "cîini", la munte. Internaţionalul prezentat ieri de Gazeta Sporturilor a apărut în urmă cu trei ani în revista americană World Soccer într-un lot cu cei mai promiţători tineri fotbalişti din lume. Fostul jucător al lui Flamurtari era între fotbalişti de clasă, precum Neymar, Balotelli, Gotze, Cesc, Nani, dar şi ex-dinamovistul Torje.

Danciu-gol refuză, Luchin căpitan
Situaţia lui Alexe încă nu e rezolvată, transferul său extern este în cumpănă, iar dinamoviştii vor să-şi stabilească de pe acum cine va fi căpitanul echipei, mai ales că şi Cătălin Munteanu va absenta cîteva luni, fiind în refacere după operaţia la genunchi. Prima opţiune, Dănciulescu, este ratată! Golgeterul refuză banderola. "A fost nedreptăţit în trecut cînd era scos "ţap ispăşitor" pentru neîmplinirile echipei şi nu mai vrea", au detaliat colegii. Prima variantă ar fi, în această situaţie, Srgian Luchin, o voce puternică şi respectată în vestiar.

Inbox
- Dinamoviştii evită să-i ofere un răspuns golgeterului Macedoniei, Jovan Kostovski, 26 de ani, 22 de goluri în 30 de meciuri ale sezonului trecut. Roş-albii nu ştiu dacă Alexe chiar va pleca la Kuban sau la Freiburg.
- "Cîinii" tînjesc după pantele şi aerul din Poiana Braşov: "E sufocant de cald la antrenamente în Bucureşti, la munte măcar putem respira". Cantonamentul de la munte începe de mîine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
reddogsv
reddogsv  •  21 Iunie 2013, 14:43
Postat de alekzander pe 21 Iunie 2013, 12:59

Am impresia ca esti o specie pe cale de disparitie in Romania dar si in lume, si constientizarea acestui lucru iti amplifica frustrarile pe care le ai in alte domenii.

Ma tem ca te cam inseli. Din pacate se inmultesc ingrijorator! Au devenit mai nocivi decat cancerul! Asta e unul care nu mai are scapare! Stie una si buna! Blameaza securitatea dar nu cred ca are habar ce inseamna!

alekzander
alekzander  •  21 Iunie 2013, 12:59
Postat de vaalah pe 21 Iunie 2013, 09:39

Minciunica gogonata Bianco : Dinamo are buget pentru sezonul 2013-2014 , 12 milioane Euro ! Ti-a crescut nasul Bianco taman bun sa-l bagi adanc in fundul generalului de securitate Lake .

Am impresia ca esti o specie pe cale de disparitie in Romania dar si in lume, si constientizarea acestui lucru iti amplifica frustrarile pe care le ai in alte domenii.

neuer1606
neuer1606  •  21 Iunie 2013, 11:27
Postat de vaalah pe 21 Iunie 2013, 09:39

Minciunica gogonata Bianco : Dinamo are buget pentru sezonul 2013-2014 , 12 milioane Euro ! Ti-a crescut nasul Bianco taman bun sa-l bagi adanc in fundul generalului de securitate Lake .

Bre, mai bine tineri cuminti, dacat betivi ca Iancu, Stanciu, Nikolic... Ce conteaza de unde vin, toti incepem de jos, asta nu este nici o rusine, atat au bani, atat aduc, doar ca ne mint in fata, asta este cel mai dureros.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează