FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Păcurar: "Nu contează trecutul meu dinamovist, vreau titlul cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2010 00:00

Noua achiziţie a Stelei, Alex Păcurar, anunţă că vine în Ghencea să cîştige titlul şi le transmite fanilor că experienţa la Dinamo e deja istorie.

"Era foarte greu ca eu să ajung la CFR din moment ce eu mi-am făcut junioratul la U Cluj. Ştiţi foarte bine ce rivalitate e între cele două cluburi. Am trecut şi pe la Dinamo, iar acum s-a întîmplat să ajung la Steaua. Aşa a fost să fie. Nu mai contează trecutul meu, vreau titlul cu Steaua.

Am mai fost coleg cu Szekely la U Cluj acum mulţi ani. Pe ceilalţi stelişti nu-i cunosc bine. Anul viitor se vor bate la titlu aceleaşi echipe, CFR, Steaua, Dinamo, Rapid, Vaslui, Timişoara, Urziceni", a declarat Alex Păcurar la televiziunea sportro.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
vcun
vcun  •  17 Iunie 2010, 13:22

pai nu conteaza ce trecut ai avut. conteaza sa fii profesionist la steaua. exemplu cu danciulescu este perfect. este respectat atat de stelisti cat si de dinamovisti. daca nu te tii de prostii si iti dai sufletul pe teren nu cred ca vei avea probleme. bafta si mult succes!

corneliu90
corneliu90  •  17 Iunie 2010, 12:54

Si Danciulescu avea trecut stelist,si ce trecut ... dar asta nu l-a impiedicat sa dea totul pentru Dinamo. Alex Pacurar este un jucator bun,un capitan de echipa,chiar daca acea echipa a retrogradat.Orice jucator din punctul meu de vedere trebui primit foarte bine la inceput,apoi sa il lasam sa ne arate ce stie.Sper sa se descurce,Succes.

gtxr
gtxr  •  17 Iunie 2010, 12:31

Loganul de 350 de cai doar pe www.tuning-pe.net .Cele mai noi stiri si evenimente din domeniul auto si tuning,concursuri si premii.Intra si tu

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close