FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT BECALI-DRAGOMIR

Pădureanu: "Dacă Becali a fost sancţionat abuziv, trebuie să desfiinţăm comisiile"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2010 00:00

Preşedintele Gloriei Bistriţa spune că cei de la Comisia de Disciplină trebuie să demonstreze că sancţiunea aplicată patronului Stelei nu a fost luată abuziv.

"Dacă Dragomir a luat abuziv aceste decizii împotriva lui Gigi Becali, atunci Comisiile trebuie desfiinţate. Nu e nimic rău că Dragomir a cerut ca aceste comisii să treacă de la FRF la LPF", a declarat Jean Pădureanu la televiziunea sportro.

Gigi Becali a fost sancţionat cu 12 luni de suspendare şi 300.000 de lei penalitate financiară pentru jigniri repetate la adresa conducerii LPF şi a membrilor comisiei din cadrul ligii.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
 •  22 Aprilie 2010, 18:35

Unde este logica acestei fraze: "Dacă Dragomir a luat abuziv aceste decizii împotriva lui Gigi Becali, atunci Comisiile trebuie desfiinţate" De ce sa desfiintezi pe unii cand gresesc altii? Pe ce lume traiesti, mosule? De ce nu pleci la plimbare?

 •  22 Aprilie 2010, 17:43

Acum intelegeti de ce steaua a egalat dupa 1 minut la Bistrita? Ca ametitul ala de Moraes nu stia ca n-are voie sa dea gol? Nu va mai staturati de manevrele orrdinarrilorr.

 •  22 Aprilie 2010, 17:21

Exact,trebuie sa desfintam comisiile ptr. ca Becali sa poata sa-si faca nevoile pe toti. De ce nu? Fara comisiile de disciplina ar fi cel mai bine. De acord! Ce este nevoie de disciplina in fotbal?! Padurene ai perfecta dreptate! Sa ne traiesti o mie de ani precum cartoful!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează