FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - GLORIA, VINERI, ORA 17:00, GSPTV ŞI GSP.RO

Pădureanu: "Ne-am fixat ca obiectiv locul 8"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Jean Pădureanu şi Remus Vlad au vorbit pentru site-ul oficial al Gloriei Bistriţa despre partida cu "U" Cluj, programată vineri, de la ora 17:00, la Alba Iulia, în etapa a 7-a a Ligii I.

Jean Padureanu, presedinte Consiliu Director:
"In acest campionat toate jocurile sunt foarte grele, imprevizibile. Depinde si de sansa, de ziua pe care o prinde echipa. Este un meci deschis oricarui rezultat. Ne-am fixat ca obiectiv locul 8, am luat in considerare bugetul clubului, valoarea lotului. Cred ca ni s-ar potrivi foarte bine si avem sperante ca-l vom obtine"

Remus Vlad, director tehnic:
"Este un meci foarte important si foarte greu, si prin prisma transferurilor pe care le-a facut in ultima perioada "U" Cluj. Noi suntem pe linia noastra, pe obiectivele noastre, pe dorinta de a strange puncte si de a ne mentine pe un loc linistit in clasament. Speram sa fi fost folositoare aceasta intrerupere a campionatului, sa putem obtine in continuare rezultate bune" ...

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
stefan888
stefan888  •  06 Septembrie 2010, 16:50

stai linistit ca nu jucati cu dinamo , hai bistrita

Vezi toate comentariile (1)
Comentează