FOTBAL  »  Superliga  »  PAMFLET

PAMFLET » Gigi Becali îşi vinde drepturile de imagine » "Pentru că de ce, e vorba de principii" :D

Patronul Stelei vrea să facă o afacere inedită
Patronul Stelei vrea să facă o afacere inedită

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 12:50

Pe Gigi Becali nu-l mai interesează că Dragomir a dat cu bîta-n baltă la vînzarea drepturilor tv. Deranjat că Steaua va primi mai puţin de jumatate din banii de anii trecuţi, patronul Stelei a găsit o soluţie ingenioasă pentru a recupera pierderile. Gigi îşi va vinde drepturile personale de imagine televiziunilor.


"Eu dacă intru prin telefon fac rating mai mare ca un meci între Brăneşti şi Sportul. Nu e normal să cîştig şi eu ceva? Nu despre bani e vorba, că am de recuperat creanţe din Libia de zeci de milioane. Pentru că de ce, e vorba de principii".


Becali a explicat şi cum va decurge vînzarea drepturilor sale de imagine: "O să fac şi eu ca Dragomir, cu pachete, pac-pac, că aşa e la modă acum. Primul pachet e cu drepturi de imagine, mă întelegi. Adică duminica, după ce ies de la biserică, interviurile alea pe care le dau eu. Are voie să ma filmeze doar cine cumpară drepturile. La fel şi după meciuri, cînd mă urc pe maşină şi alte alea. Nu poţi să zici ca nu e spectacol.


"Al doilea pachet e cu intervenţie telefonică în emisiune. Aţi văzut că stau şi o ora, deci io zic că se merită. Cînd luaţi publicitate, închid, mă sunaţi iar, nici o problemă. Şi de vorbit vorbesc despre orice, nu doar de Steaua. Naţionala, pac, cum pierdem îi dau la ficaţi lui Răzvan. Mă cert în direct cu Mitică, fac miştouri cu Piţi, show, tată.

"Ultimul pachet e pentru radio. P-ăsta tre să-l dau "free to air", că mă obligă  Consiliul Europei. Bine, nu că mă obliga, ca eu sunt Gigi Becali, n-are cine să mă oblige pe mine, dar nu vreau să mă cert cu băietii cînd mă mai duc pe la Strasbourg. Pe ăsta îl dau la Radio România Actualităţi, să mă audă şi femeile bătrîne de la ţară, că aşa e frumos şi creştineşte", a spus Becali.


În ceea ce priveşte suma pe care vrea să o obtină, Gigi a uimit din nou: "O sută de milioane, sumă rotundă. Îi bag pe toti la Steaua şi fac o echipă care să spulbere tot, o să vedeţi", a încheiat patronul din Ghencea.

Acest text este un pamflet.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Aprilie 2011, 15:44

Asta nu e pamflet....este adevarul... din nefericire. P.S JJ este de fapt moderator, producator, invitat permanent si invitat special la "anumite emisiuni". Oare cat castiga? Nu el...desigur....ci lingaii care il suna.

mircea_deca
mircea_deca  •  06 Aprilie 2011, 15:35

la tara asta degradata ....il ciobandante....e prim solist oripilant.....

ocean111
ocean111  •  06 Aprilie 2011, 15:11

DIN SURSE INTERNE DE LA STEAUA-Maicon asta e super jucator, s-a vazut clar din doua atingeri ca are clasa, e mult peste tot ce a avut Steaua in ultimul timp. Din pacate pt el nu a fost adus de lingaul shef(MM) si tocmai de aia MM ii face manevre pe la jucatori sa nu-i dea pase ca o sa le ia locul, (s-a vazut asta clar la TM unde Maicon nu a primit nici o pasa utila), pe la Cartu sa nu il bage si in primul rand in fatza regelui prostiei, campionul absurdului, GG, care e halitor de profesie si uite asa a ajuns un jucator care ar fii putut sa dea goluri spectaculoase pt Steaua sa stea pe bara si sa vedem in teren atacanti banuiti ca Bilasco, Onofras si mai ales Burduf-Jean :)))! Daca l-ar fii a

Vezi toate comentariile (11)
Comentează