FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Pandurii anunţă preţurile pentru jucătorii doriţi de Steaua: "Cotele lui Paul Anton şi Eric au crescut, acum costă dublu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 noiembrie 2013 18:40

Gazeta Sporturilor de ieri a anunţat în exclusivitate că Paul Anton şi brazilianul Eric de Oliveira sînt două dintre ţintele Stelei din această iarnă, alături de Paul Batin, Guilherme şi Mario Felgueiras.

Primii care au reacţionat au fost oficialii Pandurilor prin vocea preşedintelui Eugen Pîrvulescu.

Acesta susţine că preţurile celor doi jucători ai gorjenilor s-au dublat după meciurile din Europa League: "Un milion de euro era un preţ corect cînd jucam în campionat şi terminam pe locul 6-7, acum devenind vicecampioni, jucînd în grupele Europa League cred că preţul jucătorilor este altul faţă de ce am vîndut pînă acum.

E normal ca preţurile să fie duble acum, cota jucătorilor a crescut pentru că au jucat contra unor jucători puternici, cu experienţă de la Hapoel Tel Aviv, Braga sau Fiorentina. De ce să nu fie şi jucătorii noştri cotaţi mult mai bine?", a explicat Eugen Pîrvulescu pentru sportingorj.ro.

Anton şi Eric sînt cotaţi la 1.200.000 de euro pe site-ul transfermarkt.de

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
geo82
geo82  •  13 Noiembrie 2013, 17:23
Postat de plesan pe 13 Noiembrie 2013, 16:24

Eric e bund dar avem oameni pe postul ala de mij ofensiv cum e Eric,nu cred ca o sa il vrea Steaua,eu zic ca trebuie adus Anton in cazul plecarii lui Bourceanu,asta trebuie sa fie tinta stelei ! FCSB

nu cred ca o sa cumpere nimic stana voastra, nu are steaua fata de acesti jucatori...pspe Anton il vrea Fiorentina.am spus tot cu asta

qpax
qpax  •  13 Noiembrie 2013, 17:15

Astia de la Panduri functioneaza pe schema jocului piramidal Caritas ....:)) Inca cateva infrangeri in ELGS si mi-e teama sa nu sara de un miliard de euro amandoi ...:))

qpax
qpax  •  13 Noiembrie 2013, 17:14

...........:))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează