FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pandurii au anulat amicalul cu Gloria Buzău

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Gorjenii au renunţat la amicalul cu Gloria Buzău programat pe 13 februarie. Motivul pentru care au anulat testul cu formaţia de Liga a II-a a fost faptul că în urma ninsorilor abundente terenul ar fi avut de suferit şi s-art fi stricat pentru meciul din campionat cu Astra.

Elevii lui Liviu Ciobotariu vor avea doar o prezentare pe 13 februarie în Sala Sporturilor, atunci cînd va avea loc şi o acţiune caritabilă pentru a strînge fonduri ce vor fi folosite de un tînăr pentru tratamentul său. Este vorba de un meci amical între fostele glorii ale Pandurilor care vor înfrunta reprezentanţii Generaţiei de Aur. La eveniment vor participa Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Adrian Ilie, Jean Vlădoiu, Anton Doboş, Timofte şi Iosif Rotariu, iar confruntarea va fi arbitrată de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu.

"Tricourile tuturor celor care vor evolua în acest meci vor fi scoase la licitaţie, iar banii adunaţi vor fi donaţi unui băieţel care are o tumoare pe creier, Andrei Glăvan. La eveniment vor participa şi reprezentanţi ai Federaţei şi ai LPF, printre care Ionuţ Lupescu, Alexandru Boc şi Dumitru Dragomir", a explicat vicepreşedintele Viorel Temelescu.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează