FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC CISNĂDIE 2-1

Pandurii au învins o divizionară C într-um amical

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 martie 2011 19:19

Pandurii a reuşit să se impună şi în cel de-al doilea meci de verificare din această perioadă. După ce vineri trupa lui Grigoraş se impusese cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Voinţa Sibiu, azi, gorjenii au câştigat cu acelaşi scor contra divizionarei C, FC Cisnădie.

Cele două goluri ale pandurilor au fost înscrise de Lemnaru în minutele 25 şi 63, atacantul adus de la U Cluj ajungând la cota 3 goluri în cele două amicale. Ieri, Grig a început cu următoarea formulă de echipă: Mingote – Popete, Viera, Chiricheş, Grecu – Voiculeţ, Pintilii, Vranjes – Apostu, Stromajer şi Lemnaru. Echipa va reveni din acest stagiu de pregătire joi după-amiază.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  30 Martie 2011, 00:56

fix pix...o si batut pe cineva

Vezi toate comentariile (1)
Comentează