FOTBAL  »  Superliga  »  DOAR LA NOI SE POATE

Pandurii au probleme cu gazonul, la două luni după ce l-au inaugurat

Gazonul de pe Municipal arată deplorabil
Gazonul de pe Municipal arată deplorabil

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2011 16:34

La aproape două luni de cînd a fost dat în folosiţă, gazonul de pe stadionul Muncipal a devenit un cîmp uscat! Iarba este arsă pe mai multe porţiuni, ceea ce i-a făcut pe cei din conducerea clubului să îi cheme pe cei care s-au ocupat de schimbarea suprafeţei de joc în această vară. Firma susţine că gazonul arată aşa pentru că nu a fost îngrijit corespuzător: fie a fost udat în abundenţă, fie nu a fost udat sufiecient.


Conducerea clubului speră să rezolve cît mai repede problemele apărute la gazonul care a fost însămînţat în această primăvară.

Gorjenii au jucat returul campionatului trecut pe stadionul din Turnu-Severin pentru că au refăcut suprafaţa de joc după 43 de ani, dar au efectuat şi alte lucrări de modernizare ale vestiarelor şi ale tribunelor. Costurile lucrărilor s-au ridicat la peste 500.000 de euro.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
playmaker83
playmaker83  •  02 Septembrie 2011, 19:36

Spalare de bani asta se intampla in fotbal.

vladutz13
vladutz13  •  02 Septembrie 2011, 17:59

Aia sunt profesionisti??? Au udat prea mult sau prea putin??? Ce-i asta?? :)) a fost prea mult soare sau prea putin, prea cald sau prea rece.... au alergat jucatorii prea mult sau prea putin, au fost prea putine muste sau prea multe.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează