FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CFR CLUJ 0-0

Pandurii şi CFR Cluj n-au înscris, iar Vasile Miriuţă şi Petre Grigoraş au analizat meciul

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 03 august 2014 23:10

Vasile Miriuţă şi Petre Grigoraş au analizat partida terminată la egalitate între Pandurii şi CFR, 0-0. Primul a vorbit şi despre accidentările lui Deac şi Tade.

Vasile Miriuţă a ţinut să-i liniştească pe fanii CFR-ului, după accidentarea lui Deac din meciul cu Pandurii şi a făcut cîteva precizări în legătură cu lipsa lui Tade de pe teren în meciul din etapa a doua.

"Păcat că n-am marcat, am avut cîteva ocazii bune. Ei pînă în minutul 35 n-au avut nici o ocazie. Am avut şi şansă la penalty-ul apărat de Felgueiras. Puteam să şi cîştigăm, să şi pierdem. Tade a avut o durere. Importat e că am scos un punct meritat, care ne dă încredere. Deac a avut o tăietură pe coapsă, sper ca joi să joace", a spus Miriuţă la Look tv.

Petre Grigoraş a început prin a le felicita pe campioanele mondiale de la handbal under 18 şi a continuat prin a-i reaminti Stelei de Breeveld.

"În această seară putem doar să felicităm fetele de la handbal care au cîştigat Campionatul Mondial. Nu am fost la capacitate maximă în această seară. Am avut ocazii, dar păcat că n-am reuşit să înscriem. M-am bazat pe experienţa lui Breeveld, iar dacă Steaua îl vrea îi ştie preţul", a spus şi Grigoraş.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
daniaania
daniaania  •  04 August 2014, 11:09
Postat de qwerty007 pe 04 August 2014, 01:13

Miriuta,in atac sunt niste impiedecati,ce naiba faci la antrenamente !!?? O sa faci 0-0 cu rusofonii aia in EL !!

Ai dreptate Miriuta este un antrenor slabut.Se poate sa nu-l mai vedem curand la CFR, astea nu au rabdare cu scenarii si incercari..Comentariul tău...

daniaania
daniaania  •  04 August 2014, 11:07

Doua echipe modeste cu antrenori pe masura. CFR mai are nevoie de jucatori altfel va fi din nou pe 5-6.

joker_28
joker_28  •  04 August 2014, 09:41
Postat de qwerty007 pe 04 August 2014, 01:13

Miriuta,in atac sunt niste impiedecati,ce naiba faci la antrenamente !!?? O sa faci 0-0 cu rusofonii aia in EL !!

o sa jucam cu Mario atat la mijloc cat si atac.....................:))))))))................................cred ca el ar avea cele mai mari sanse dea gol din lotul actual!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează