FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Pandurii Târgu Jiu a mai făcut un transfer! A luat un jucător care s-a pregătit cu Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 17:29

Pandurii Târgu Jiu și-a asigurat serviciile atacantului Valentin Alexandru.

Atacantul de 23 de ani, care a fost principalul marcator al călărășenilor de la Dunărea în ultimele două sezoane, s-a aflat în această vară în pregătiri cu Rapid.

Fotbalistul va ajunge, în cele din urmă, la Pandurii, club care va plăti în schimbul acestuia 15.000 de euro.

Cele două grupări au o relație bună, dovadă fiind și trecerea apărătorului Bogdan Șandru de la Pandurii la Dunărea, cu titlu de împrumut, pentru următorul sezon.

"Mă bucură foarte mult acest transfer și le mulțumesc președintelui Narcis Răducan, managerului meu, Anamaria Prodan, dar și antrenorului Petre Grigoraș. Au avut încredere în mine și au considerat că pot juca la acest nivel alături de nume mari din fotbalul românesc. Sper să fac o treabă cât mai bună și să-i ajut pe cei de la Pandurii în îndeplinirea tuturor obiectivelor"
Valentin Alexandru - pentru GSP.RO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
emilescu
emilescu  •  28 Iulie 2016, 11:54

Aţi văzut că a costat 15000 de euro, dar numele impresarului v-a scăpat! Mă întreb dacă sunteţi cu adevărat dinamovişti dacă vă doriţi un fotbalist care s-a bătut cu antrenorul său (Adi Mihalcea) şi este impresariat de vaca lui Reghe!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Iulie 2016, 19:50
Postat de bradut pe 27 Iulie 2016, 19:39

Tu n-auzi man ca a costat cinspe mii

Dar Negoita are pus deoparte un milion pentru transferuri!:)))))

bradut
bradut  •  27 Iulie 2016, 19:39
Postat de cpt.ahab pe 27 Iulie 2016, 19:06

Excelenta achizitie. Dinamo are o armata de scouteri, dar nici unul nu are ochi pentru un Iulian Popa sau V-tin Alexandru.

Tu n-auzi man ca a costat cinspe mii

Vezi toate comentariile (4)
Comentează