FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

Panduru, fascinat de un jucător de la Dinamo: "La început nu știam ce joacă! Acum mi-a depășit așteptările. Arată bine de tot"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 15:00

Basarab Panduru a comentat meciul dintre Dinamo și FC Botoșani, 1-0, și l-a lăudat pe Sergiu Hanca, marcatorului singurului gol.

"Până la urmă marchează gol un jucător care, după părerea mea, de când a venit la Dinamo a făcut cel mai mare salt. Este un jucător cu saltul cel mai vizibil dintre toţi jucătorii. A venit într-un fel şi în momentul ăsta arată cu totul altfel. A depăşit cu mult aşteptările mele şi cred că şi ale lui.

Cred că nici el nu credea, poate, la un moment dat, că va ajunge la nivelul ăsta. Eu tot mă gândeam ce joacă. E fundaş dreapta acolo între cei doi mijlocaşi? Nu ştiam niciodată ce este.

E jucătorul care mă impresionează, în ultimul timp, prin evoluţiile pe care le are. Este jucătorul care, din 5 meciuri, face unul mai puţin bun. Are constanţă în joc şi tot timpul joacă mai bine, mai bine, mai bine. Arată bine de tot Hanca", a spus Panduru la TV Dolce Sport.

Citește și: Un jucător adus în iarnă a fost cel mai slab dinamovist! Cine au fost oamenii meciului și cum s-a descurcat Contra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
138672209828437
Gelu Oanca  •  21 Februarie 2017, 18:59

Cred ca Hanca. este cea mai buna solutie pentru nationala pe banda dreapta, dar nimeni nu are ochi ,Panduru a vazut si este fascinat de HANCA.

valentiino
valentiino  •  21 Februarie 2017, 18:53

Si pe Hanca tot Rednic l-a adus......Cat sa fii de slab tu conducator si sa lasi sa plece un antrenor ca asta ????

bakunin
bakunin  •  21 Februarie 2017, 18:08
Postat de grandetorito pe 21 Februarie 2017, 18:07

***

da, probabil au consumat si dansii...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close