FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Panduru: "I-aş vrea la Steaua pe Bilaşco şi Galamaz"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2010 00:00

Managerul Stelei speră ca cei doi jucători ai Unirii Urziceni să ajungă în Ghencea la vară.

"Chiar dacă a declarat asta patronul, nu înseamnă că Bilaşco şi Galamaz o să vină în Ghencea. Eu i-aş vrea pe cei doi, mai ales pe Galamaz, care este un jucător foarte bun, dar nu are treabă ce vreau eu.

Pentru Steaua nu e bună Europa League. Cît despre titlu, nu cred că cei de la CFR mai pot rata trofeul. Şanse la titlu mai avem şi noi, însă nu depindem doar de noi, chiar dacă vom cîştiga toate meciurile pînă la final", a declarat Basarab Panduru în Fanatik.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
 •  23 Aprilie 2010, 20:33

STOICHITA SI PANDURU AU DOVEDIT CLAR CA NU SUNT DE STEAUA SI NE-AM SATURAT DE EI . LA STEAUA TREBUIE UN ANTRENOR GEN DAN PETRESCU S-AU PITURCA . AU PIERDUT TITLUL SA PLECE IN CIPRU -KUVEIT -MOLDOVA UNDE VOR ACOLO POT FACE FATA . NE-AM SATURAT DE STOICHITA SI PANDURU DAR SI DE ARGASEALA GROPARUL STELEI SI CEL MAI SLAB PRESEDINTE DE CLUB.

 •  23 Aprilie 2010, 20:26

HOPA IN SFARSIT ISI SCOATE CAPUL SI BIETUL PANDURU. ANUL TRECUT A AVUT O LISTA BOMBA CU -COSTEA - AD.CRISTEA - ETC. SI A RAMAS CU BUZELE UMFLATE SI EL SI STOICHITA . ACUM SE VOR IAR LA STEAUA - UN STOICHITA CARE A DOVEDIT CA NU ESTE ANTRENOR DE VARF SI SA CASTIGE TITLUL CE SA MAI VORBIM DE PANDURU CARE ESTE MAI SLAB CA ANTRENOR DECAT STOICHITA SI LACATUS . CULMEA GURALIVUL PANDURU VISEAZA SI DOAR VISEAZA - STOICHITA SI PANDURU TREBUIE SA PLECE DE LA STEAUA - TREBUIE UN ANTRENOR GEN DAN PETRESCU

 •  23 Aprilie 2010, 17:17

Bilasco si Galamaz ar fi utili Stelei dar nu uitati ca cel care i-a "resuscitat" a fost un mare antrenor care avea libertatea de-a lucra fara sfaturi de la finantator. Ori Steaua ultimilor ani n-a facut decat sa ingroape jucatori care altfel erau sclipitori la alte echipe. Daca vreti sa-i ingropati si pe acestia doi, luati-i!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close