FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Panduru nu mai vrea să fie doar o alternativă pentru banca Stelei: "Sînt veşnica soluţie"

Basarab Panduru, Panduru, Steaua
Basarab Panduru, Panduru, Steaua

Articol de , - Publicat vineri, 23 aprilie 2010 00:00

Panduru spune că nu a promis niciodată că ar refuza postul de antrenor. Managerul s-a săturat să fie doar "o variantă" pentru banca Stelei.

Stoichiţă a anunţat că pleacă dacă ratează titlul şi Steaua are deja un posibil succesor în organigrama clubului. E vorba despre Basarab Panduru (40 de ani), managerul creditat astă-toamnă cu şanse să-i urmeze în funcţie lui Bergodi, înainte ca italianul să fie demis.

"Pandi" a refuzat atunci, dar acum evită să fie categoric în privinţa viitorului pe termen scurt. "Lăsaţi-mă să văd ce-o să fac la vară! De cinci ani se tot vorbeşte că eu voi fi viitorul antrenor, am ajuns un fel de sperietoare pentru tehnicienii care trec pe la Steaua! Să vedem ce se va întîmpla de data asta!", a comentat fostul internaţional la Fanatik Show.

Panduru a negat varianta potrivit căreia ar fi garantat în toamna trecută, cînd a fost adus în club, că nu va accepta postul de antrenor: "Nu e adevărat, nu i-am promis nimănui că n-o să pregătesc echipa!". El a fost numit în funcţia de manager înaintea meciului cu Sheriff Tiraspol (0-0), din Europa League, dispută în urma căreia Cristiano Bergodi a fost demis.

"Panduru poate să plece cu Stoichiţă sau să preia el echipa, poate să facă multe lucruri"
Basarab Panduru, manager Steaua

3 ani au trecut de la ultimul meci ca antrenor al lui Panduru: Farul-Craiova (0-0), pe 20 mai 2007

3 echipe a antrenat Panduru în carieră: Poli AEK, FC Vaslui şi Farul. În total, a cîştigat 41 la sută din punctele puse în joc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  23 Aprilie 2010, 12:27
Postat de pe 23 Aprilie 2010, 04:45

Pai de cind a venit Pandi ce sa imbunatatit ? Nimic,,la ascultat pe jijel si atita tot !!

MAI BINE pleaca si PANDI!!nu a facut nimic bun..nici un jucator bun,nu a avut tupeu sa ceara bani pt.transferuri,a stat ca un milog mereu ,nu are idee de tactica deloc,nu are stofa de antrenor!!ce sa faca PANDI?luam pe toti sa-i ajutam in cariera si sa ne bage mortu in casa?el sa mearga la divizia B sa antreneze,ca capete experienta...si dupa vreo5 ani sa aiba tupeu!!mai bine sa vina LACA sau HAGI,,,macar astia sunt cat de cat antrenori...PANDI e doar pseudo...nu are fatza..fugi cu LIPPI tau!!

 •  23 Aprilie 2010, 09:42

pandi sa stea linistit. stoichita e mai alunecos si mai calm decat el si tot a avut momente de rabufnire la adresa lui gigi ! si stim cu totii ca go lanul nu inghite ! si asa e atmosfera care e la steaua acum !

 •  23 Aprilie 2010, 04:45

Pai de cind a venit Pandi ce sa imbunatatit ? Nimic,,la ascultat pe jijel si atita tot !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează